Cine este femeia care face parte din gruparea mafiei italiene 'Ndrangheta, care a aruncat în aer două bancomate din Constanța. A adus în România metoda de jaf „Devil's Pizza”

Author: Lavinia Medrea

Cine este femeia care face parte din gruparea mafiei italiene 'Ndrangheta, care a aruncat în aer două bancomate din Constanța

Sursa: PixaBay/observatornews.ro - colaj Kanal D

O femeie care face parte din gruparea mafiotă 'Ndrangheta din Italia, alături de un alt „coechipier”, au aruncat două bancomate în aer la Constanța.

Jafurile prin metoda „Devil's Pizza”, din Constanța, au fost făcute de un român în vârstă de 48 de ani şi de o femeie de origine italiană, în vârstă de 55 de ani, membră a temutei grupări mafiote 'Ndrangheta.

Cine este femeia care face parte din gruparea mafiei italiene 'Ndrangheta. 

„Au reuşit să fugă cu un autoturism, însă au fost depistaţi în scurt timp de către poliţişti au fost imobilizaţi”, a declarat Andreea Ambroze, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Spărgătorii aveau în maşină 90.000 de lei dar, din fericire, datorită filajului poliției nu au reușit să scape.

Citește și: O femeie care și-a înscenat răpirea a fost condamnată la 18 luni de închisoare. Aceasta a fost dată dispărută de soțul ei

Katia Sanginesi a învățat metoda de jaf „Devil's Pizza” în cadrul grupării de la una dintre cele mai sângeroase 'Ndrangheta, din Calabria, sudul Italiei, a cărei ocupație se concentrează în jurul traficului de cocaină, asasinărilor și spălării de bani. 

Vreme de doi ani, temuta grupare s-a jucat cu răbdarea autorităților din Peninsulă, iar acum și cu a celor din România.

Citește și: Un tânăr care a fost respins la interviul de angajare de la un restaurant s-a răzbunat și a atacat clienții cu un cuţit

Gestul făcut de tânăra din Târgu Mureș care ar fi fugit cu banii dintr-un bancomat. Aceasta ar fi furat aproximativ 22.000 de lei

Metoda prin care Katia Sanginesi a jefuit două bancomate din Constanța

Conform poliţiei din Constanţa, există două persoane, un bărbat și o femeie, care au aruncat în aer două bancomate.

Primul suspect este Apostol Gheorghe Călin, în vârstă de 45 de ani, iar al doilea este Sanginesi Katia, în vârstă de 55 de ani, care ar fi și membra temutei grupări 'Ndrangheta. Echipa este suspectată că ar fi comis fapte asemănătoare și în Italia.

Metoda de furt folosită de Katia Sanginesi în Constanța este „Devil's Pizza”, prin care se folosește un dispozitiv artizanal din metal, care dispune de o tijă subţire, prin care se introduc explozibili în automat.

„Imaginați-va o lopata mică și îngusta, cu o înălțime de mai puțin de 1 cm, de metal, are un mâner care este împins printr-o rețea și introdus cu forța in interiorul distribuitorului de bani, are o siguranță lungă care permite declanșarea de la distanță, deci în siguranță pentru cei care operează, apoi explozia provoacă spargerea bancomatului”, a declarat Amedeo Consales, colonel carabinieri. 

 


Cookies