Cine este favoritul săptămânii la Puterea Dragostei? Eliminare neașteptată în gala de duminică a emisiunii. Iată cine a părăsit competiția, dar și ce pedeapsă îi așteaptă pe concurenți

,
Eliminare Puterea Dragostei 28 februarie 2021
Eliminare Puterea Dragostei 28 februarie 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

La finalul galei din această seară, Cristina Mihaela a făcut anunțul așteptat cu nerăbdare de toți concurenții. Cine a fost ales favoritul săptămânii și cine a părăsit competiția?


In articol:

În fiecare săptămână, concurenții de la Puterea Dragostei trec prin emoții mari la finalul galei de duminică. Deși concurenții fac nominalizări, nu de puține ori s-a întâmplat că publicul să aibă ultimul cuvânt și eliminările să se facă în funcție de votul celor de

acasă. Cine a părăsit competiția în această seară și cine a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă, devenind astfel favoritul săptămânii? 

Cristina Mihaela, anunț important în gala Puterea Dragostei de duminică. Prezentatoarea emisiunii a dezvăluit cine pleacă acasă

După o săptămână în care s-au certat, au vărsat lacrimi amare, au râs și s-au atacat reciproc, concurenții de la Puterea Dragostei au așteptat cu nerăbdare să afle ce concurent este în topul preferințelor publicului, dar și pentru ce băiat sau fată drumul la Puterea Dragostei se încheie. 

Cristina Mihaela a anunțat, întâi de toate, numele favoritului săptămânii. În casa fetelor, Alexandra a primit cele mai multe voturi, în timp ce în tabăra băieților, Marinescu a fost votat în număr mare de telespectatori. În cele din urmă, votul celor de acasă a făcut diferența, iar Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat că favoritul săptămânii în casa Puterea Dragostei este Marinescu. Astfel, el va fi liderul suprem în casa Puterea Dragostei în săptămâna ce urmează și își va proteja casa.

„În seara asta nu avem cec, dar vă spun așa. Favoritul săptămânii va fi liderul suprem în casa Puterea Dragostei săptămâna viitoare, dar își va proteja și casa în această seară. Așadar, favoritul săptămânii este Cristian Marinescu.”, a spus Cristina Mihaela.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cel mai nou cuplu de la Puterea Dragostei. Au spus „da” și s-au sărutat în fața tuturor

În pericol de eliminare s-au aflat în această săptămână

Lucian și Ramona, iar la finalul galei de duminică, Ramona a fost eliminată din competiție. Concurenta a fost dezamăgită de faptul că a fost votată spre eliminare și nu a reușit să petreacă mai mult timp în casa iubirii.

„Mi-aș fi dorit să arăt mai mult, dar nu am avut timp, nu am avut cum.”, a spus Ramona.

Cutia Pandorei a ascuns un mesaj important pentru concurenți. Ce pedeapsă vor primi?

Pentru că în perioada în care au fost plecați în țară au încălcat regulamentul competiției, concurenții de la Puterea dragostei vor fi nevoiți să suporte consecințele. Cristina Mihaela a dezvăluit ce pedeapsă îi așteaptă.

„Dragi concurenți, având în vedere că unii dintre voi nu ați respectat regula competiției și v-ați văzut în timpul vacanței, vă informăm că acțiunile voastre vor avea consecințe. În cazul în care veți beneficia de o vacanță în viitor, fetele și băieții nu vor mai putea pleca în același timp, ci separat, iar în acest fel vacanța voastră

se va înjumătăți. Felicitări, bravo! Ați obținut ceva excelent, în loc să petreceți o săptămână în țară, o să stați 3 zile.”, le-a transmis Cristina Mihaela concurenților.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, pe punctul de a părăsi competiția: „Nu o să stau să fiu nefericit. Vreau să mă duc acasă!” Care este motivul?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Va deveni tată! Paul de la Puterea Dragostei este în culmea fericirii: „Îmi porți copilașul în pântece!”

România revine în rândul țărilor normale, după plecarea lui Vlad Voiculescu: Sorin Cîmpeanu anunță teste de salivă, în școli, pentru elevi și profesori

Irisha BATUTA MAR de un barbat! A fost hartuita! Ce s-a intamplat la Survivor Romania

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 26 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Lucian și Cazi, discuție aprinsă la Puterea Dragostei. Ce se întâmplă între cei doi?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies