Cine este, de fapt, ucigaşul Sabinei? Criminalul femeii incendiate a fost retinut de politisti

,
Sabina Mircea
Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, a fost omorâtă în timpul unui act sexual. Pe corpul femeii erau urme care dovedesc că victima a fost strangulată.

Sabina Mircea,  femeia ucisă și incendiată pe câmp, lucra la un salon de masaj și se pare că ucigașul este un client fidel al localului.


In articol:

Surse judiciare au declarat, potrivit  Gândul.ro, că bărbatul suspectat de comiterea crimei era un client fidel al salonului în care lucra Sabina Mircea. Acesta ar fi venit foarte des la locația respectivă și apare, în acest sens, în imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Cine este cel care a ucis-o pe Sabina

Potrivit unor informații pe surse, criminalul este un fost client al salonului de masaj din București, unde lucra Mihaela Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani.

După zece zile de la odioasa crimă petrecută în judeţul Giurgiu, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe principalul suspect al crimei. Poliţiştii au descins la domiciliul bărbatului şi au făcut verificări.Suspectul urmează să fie audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Se presupune că bărbatul ar avea si un complice.  

În acest sens, există presupunerea că cei doi s-ar fi cunoscut în acest mediu. Deși fetele sunt instruite să nu accepte să întrețină relații sexuale cu clientul, se pare că, în multe situații, ele nu rezistă tentației. Este și cazul Sabinei, care, împreună cu unul dintre clienți, ar fi stabilit să întrețină relații sexuale în altă parte.

Procurorii sunt de părere că bărbatul a sechestrat-o pe femeie și că ar fi încercat să o violeze. În acest context, agresorul ar fi apăsat-o cu genunchiul pe piept, fapt care ar explica faptul că victima avea o coastă ruptă.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, femeia a fost identificată după o amprentă papilară. Aceasta ar fi fost amprentată inițial în Spania, unde ar fi comis un furt.

Amprenta ar fi rămas în sistemul Europol, iar cei de la Europol au trimis o comunicare la solicitarea autorităților Române pentru identificarea tinerei.

Sabina Mircea
Anchetatorii îl au ca principal suspect al crimei pe unul dintre clienţii care frecventau salonul de masaj la care Sabina era angajată. Rudele femeii sunt de părere că Sabina a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Ulterior, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române au stabilit anturajul în care se învârtea Sabina Mircea.

Așa au aflat polițiștii că, în ultima perioadă, femeia de 32 de ani a fost angajata unui salon de masaj erotic din centrul Bucureștiului.

În continuarea cercetărilor, oamenii legii au stabilit că principalul suspect este chiar unul dintre clienții locației respective.

Familia Mihaelei Sabina Mircea crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

I-am spus să vină acasă pentru că copilul se simte rău. A spus că o să vină, e măritată. Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului.

(La ultima conversație, n.r.) Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei, n.r.) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a spus o femeie, rudă a victimei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

A fost sau nu PRINS criminalul Simonei? Anuntul autoritatilor a venit in urma cu putin timp

Au început controalele în restaurante pentru certificatul verde! Polițiștii de la investigație criminală, prezenți la operațiune / FOTO

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpați

Femeia din valiza si-ar fi abandonat copilul pentru iubit! Ce spun rudele Mihaelei despre acesta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies