Cine este cel mai profitabil dintre frații Sterp pe rețelele de socializare! Cât câștigă Culiță Sterp pe an din Youtube

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 dec 2022, 14:57

Fratii Sterp, cu bune si rele, ii tin pe fani cu sufletul la gura si abia asteapta ca cei patru in frunte cu mama Geta sa mai posteze ceva pe retelele de socializare.

Cei patru frați Sterp împreună cu mama Geta au reușit de-a lungul anilor să cucerească publicul din Romania și nu doar cel de pe TV datorita show-urilor la care au participat Iancu și Culita, ci și a activității lor din online.

Foarte activi pe rețelele de socializare și mai ales pe Youtube, cei patru frați stiu cum să își apropie publicul, mai ales că au dovedit de atâtea ori că sunt foarte naturali și nu cosmetizează nimic din viață lor de zi cu zi. Ba mai mult, de fiecare data, încearcă să le amintească celor care le privesc vloggurile pe Youtube că sunt o famile simpla care se ocupa în principal cu oieritul și sunt foarte mândri de acest lucru, mai ales că din asta fac cei mai mulți bani până să ajungă celebri.

Citește și: Mama Geta, mai tare ca toți copiii ei la un loc! De cați ani are permis de conducere și cate mașini i-au trecut prin mana: "N-am zis că sunt ușă de biserica!"

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Cat castiga fratii Sterp de pe urma retelelor de socializare

Chiar Getuta Sterp făcea un vlog în urma cu o săptămână prin care expunea faptul că foarte mulți internauți îl critica pe Culita, mai ales după accidentul provocat, pentru faptul că este "doar u cioban". Fiica cea mica a mamei Geta chiar a spus că toți frații ei sunt mândri de acest lucru și nicidecum nu e o rușine: "Ciobanul ăla, ce vreți să spuneți cu asta? Pentru noi, cuvântul asta este o mândrie.

Noi chiar ne mândrim. Nu stiu ce înseamnă pentru voi că o ziceți de parca ar însemnă, vai, penalul ăla de cioban! E postul Crăciunului și ar trebui să fim mai iubitori și să nu mai încercam să judecam!" De altfel, în același vlog mama Geta recunoastea că și ei fac bani postând filmulete pe Youtube, însă îi ruga pe internauți să nu le mai fure clipurile și să le puna cu numele lor.

Cați frați are, de fapt, mama Geta:

Cine este cel mai profitabil dintre fratii Sterp

Citește și: Culiță Sterp a luat pe toată lumea prin surpridere: "M-am angajat, gata!" Unde și cum a apărut îmbrăcat cântărețul

Una peste alta, familia Sterp s-a ridicat foarte mult prin munca și simpatia oamenilor care îi apreciază, iar cel care încasează grosul chiar și de pe rețelele de socializare rămâne totuși Culita Sterp care ajunge a câștige până la peste 300 de mii de dolari de pe urma Youtube-ului conform platformei socialblade.com. Getuta Sterp nu sta deloc rău, fiica cea mica a mamei Geta scoțând și ea bani frumușei din Youtube, cam peste 50 de mii de dolari pe an, iar pe ultimul loc vine Iancu Sterp cu peste 40 de mii pe an. Ileana Sterp este ultima care din familia Sterp care s-a si apucat tarziu de vlogging, insa deja isi creeaza o comunitate mare. Însă cei mai mulți bani sunt încasați din contractele de imagine pe care copiii mamei Geta le au pe Instagram unde și acolo și-au dublat în ultima perioada urmăritorii ajungând de ordinul sutelor de mii.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies