Cine este barbatul care a comis crimele de la spitalul Sapoca: a omorat 4 oameni si a ranit alti 9 in noaptea de sambata

Crimele de la spitalul Sapoca: un barbat a atacat sambata noapte mai multi pacienti din doua saloane.

Potrivit martorilor, acesta s-a folosit de un stativ de perfuzii si a ucis patru persoane, ranind alte noua, dintre care unele se afla in coma.

Directorul spitalului Sapoca spune ca totul s-a petrecut in mai putin de un minut.

Barbatul care a comis masacrul de la Sapoca are varsta de 38 de ani. Potrivit anchetatorilor, acesta are un trecut infractional, fiind prezent in bazele de date ale politiei.

"Pacientul violent este in custodia Politiei, nu prezinta pericol pentru ceilalti pacienti. Este prezent personalul de supraveghere, iar noi suntem prezenti cu forte sporite. Ancheta este in desfasurare.

"Ancheta este sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul de pe Tribunalul Buzau. Pacientul nu este cunoscut in evidentele Politiei cu un trecut infractional", a spus Valentin Mirita, adjunctul comandantului IPJ Buzau.

Suspectul nu a fost inca audiat deoarece se afla in continuare internat la spital, sub efectul sedativelor.

"Nu a putut fi audiat, in starea in care se afla nu se poate, fiind in sevraj si fiind sedat, nu se poate. Deocamdata, el este in spital, sub tratament si sub paza", a declarat Radu Florin Catalin, loctiitorul purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate