Cine este băiețelul din Arad, găsit înecat în râul din spatele casei! Copilul suferea de autism, iar mama îl abandonase

,
copil inecat arad rau

Copil din Arad, găsit înecat în albia râului din spatele casei

[Sursa foto: Pixabay]

Cine este băiețelul din Arad găsit înecat în râul din spatele casei! Copilul fusese abandonat de mamă la naștere și era crescut de bunica din partea tatălui.

Noi detalii au ieșit la iveală despre cine este băiețelul din localitatea Chisindia, județul Arad, care a fost găsit mort în albia răului la scurt timp după ce bunica l-a dat dispărut.

Copilul fusese abandonat de mamă la naștere, iar tatăl lui a murit acum câteva luni. Băiețelul suferea de autism și era crescut de bunica din partea tatălui. 

Citeste si: Încă un copil a fost găsit înecat după cazul băiețelului mort în piscina din curtea casei sale. Tragedia a avut loc în Arad

Cine este băiețelul din Arad, găsit înecat 

copil inecat arad rau

Copil înecat Arad

[Sursa foto: aradon.ro]

Detalii sfâșietoare ies la iveală despre băiețelul de 6 ani din județul Arad care s-a înecat în râul din spatele casei. Copilul avea 6 ani și suferea de autism. El a fost abandonat de mamă la naștere și a fost crescut de tată și de bunica din partea acestuia. Din păcate, tatăl băiețelului a murit în perioada sărbătorilor pascale și a fost înmormântat chiar în ziua de Paște.

„L-a dus taică-so la el, acolo, că el e mort. L-am îngropat în ziua de Paște. Nu mai pot, nepoțelul a fost sufletul meu. De mic îl îngrijesc. De când a fost părăsit în spital de mama lui. Avea 450 de grame”, le-a spus femeia îndurerată jurnaliștilor aradon.ro

Citeste si: Cine este băiețelul înecat în piscina din curtea casei! Albert iubea să se bălăcească în apă 

Cum a ajuns copilul din Arad în albia râului

Cu lacrimi în ochi, bunica a povestit cum o clipă de neatenție din partea ei a dus la această tragedie. Ea l-a lăsat nesupravegheat pe băiețel câteva minute pentru a face focul în cameră, moment în care copilul a ieșit din curte și s-a dus în vale.

„Am plecat în cameră să fac focul și n-a durat cinci minute. A deschis poarta. Când am văzut că e deschisă poarta, am și plecat după el. M-am dus în vale, că am știut că e în vale, că el s-a mai dus acolo. Am sărit în vale, dar nu l-am mai văzut”.

Polițiști și localnici l-au căutat pe copilul în vârstă de 6 care a fost găsit fără suflare în albia râului din spatele casei, după aproximativ 30 de minute.

„Duminică seara, în jurul orei 19:00-20:00, un copil care se afla în grija bunicii, părăsit de mamă și orfan de tată – acesta decedând în urmă cu câteva luni – probabil a rămas puțin neasupravegheat și din această cauză a ajuns undeva în spatele casei, într-un râu. De acolo a fost dus de apă circa 500 de metri. L-a găsit o vecină în spatele casei”, a declarat Cosmina Brădean din cadrul Serviciului Asistență Socială al Primăriei Chisindia. 

Sursă: aradon.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O pacientă în vârstă de 72 de ani a fost arestată pentru că a închis ventilatorul colegei de salon. Motivul gestului ei este incredibil

Vinul fiert e istorie! Care e băutura pe care jumătate din români plănuiesc să o bea de Crăciun

O pacientă în vârstă de 72 de ani a fost arestată pentru că a închis ventilatorul colegei de salon. Motivul gestului ei este incredibil

Accident bizar între un TIR și un cerb! Animalul a fost cât pe ce să ucidă șoferul. Cum a avut loc întâmplarea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies