Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Author: Ana Filip
Actualizat: 06 feb 2023, 19:00
Foto(4)

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

În cea mai recentă Gala a emisiunii Casa iubirii, care a fost una eliminatorie, concurenții au avut parte de emoții uriașe și de mult suspans, deoarece au așteptat cu sufletele la gură verdictul serii adus de Andreea Mantea. În urmă nominalizărilor exprimate de concurenți, Mihaela, Bia și Robert au ajuns în pragul eliminării, iar în cele din urmă, Mihaela și Robert au fost cei salvați de votul publicului, în vreme ce Bia a fost

cea mai puțin votată și a părăsit emisiunea, în lacrimi amare și cu marele regret că nu a reușit să își găsească jumătatea așa cum își propusese la intrarea în casă.

Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!”

În ediția de astăzi, băieții din Casa iubirii au avut parte de o surpriză de

proporții, deoarece o nouă concurentă și-a făcut apariția în casa lor, la scurt timp după eliminarea Biei. Alina pășit în Casa iubirii, în partea a doua a ediției de astăzi și a stârnit valuri de controverse încă de când a început să povestească primele detalii despre trecutul ei.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului din întreaga țară și de la orașe

Vizibil emoționată, Alina le-a mărturisit băieților că are 22 de ani și își dorește enorm să își întâlnească jumătatea, deoarece este singură de câțiva ani. Aceasta a spus că nu a mai avut o relație în ultimii doi ani și jumătate, pentru că nu a întâlnit persoană potrivită, însă nici nu și-a dorit în mod special până acum deoarece are o situație complicată, având un băiețel în vârstă de 4 ani, pe care îl crește

singură.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

„Nu am găsit persoana potrivită și nu pot să spun că mi-am dorit foarte tare până acum pentru că am o situație mai complicată că să spun așa! Sau nu neapărat complicată! Dar pentru mulți oameni este complicată! Eu acasă am un băiețel de 4 ani și am preferat să stau o perioada doar eu cu el! Mama mea mă ajută cu el și sora mea!”, a spus Alina.

Întrebată dacă se teme de judecată oamenilor, Alina a răspuns cu sinceritate că nu se mai teme deloc de părerile oamenilor și a trecut demult peste aceste lucruri, deoarece a fost mult timp judecată. În cele din urmă, tânăra a recunoscut faptul că a intrat în Casa iubirii pentru a-i cunoaște mai bine pe trei dintre băieții care i-au atras deja atenția: Radu, Ionuț și Robert. Iar dintre aceștia, cel care ocupă locul întâi în topul preferințelor sale este Radu. Mai mult decât atât, Alina a mărturisit că are o slăbiciune pentru ochii albaștri.

Horoscop aprilie 2023: Zodiile care vor avea parte de o lună de vis! Totul se schimbă în bine în viața lor

Citește și: Eliminare cu hohote de plâns în „Casa iubirii”! Bia părăsește competiția, după ce Robert și Mihaela s-au salvat. Cristina izbucnește în lacrimi: „Mă bucur că am avut ocazia s-o cunosc”

 

 


Bianca, atac aprig la adresa lui Robert! Concurenta și-a ieșit din minți în clipa în care s-a simțit invidiată pentru relația ei cu Alex! „Robert e ofticat de moare, transpiră!”