Cine este agresorul sexual care umblă liber pe străzi din cauza unui judecător care a întârziat la serviciu. Acesta a amenințat-o cu moartea pe adolescenta care l-a denunțat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 feb 2023, 18:34

Când magistratul a ajuns la muncă, polițiștii au început să îl caute pe agresor, pentru a fi dus după gratii

Sursa: Facebook

Un agresor sexual umblă liber ca pasărea cerului, asta după ce judecătorul nu a ajuns la timp la serviciu, iar ordonanța de reținere a expirat. Deranjat că victima l-a reclamat, a amenințat-o cu moartea.

Un agresor sexual se plimbă pe străzi ca

și când nimic nu s-ar fi întâmplat, deoarece judecătorul care trebuia să se ocupe de caz a întârziat la serviciu. Căutările acestuia au reînceput.

Cine este agresorul sexual care este liber din cauza unui judecător

Moldovan Paul Alin, un bărbat în vârstă de 44 de ani, născut în Dej, județul Cluj și domiciliat în Caseiu, județul Cluj, s-a ales cu un mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de

viol.

În timp ce autoritățile așteptau judecătorul să ajungă la serviciu, ordonanța de reținere a expirat, iar violatorul a fost eliberat. Când magistratul a ajuns, în cele din urmă, la muncă, polițiștii au început să îl caute pe agresor, pentru a fi dus după gratii.

Conform dejeanul.ro, bărbatul a amenințat-o cu moartea pe fata care l-a denunțat miercuri, 1 februarie. Victima este din Cășeiu și, mai mult

decât atât, în anul 2016, bărbatul a fost cercetat pentru proxenetism.

Citește și: Ce bilet a fost găsit în casa criminalului din Bran: „Mama a ajuns în Rai, dar eu voi ajunge în Iad”

Instanța luase decizia ca ședința să aibă loc până în ora 13:00, atunci când mandatul de arestare expira.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

„În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani”, a anunțat poliția din Cluj.

O fată de 12 ani a fost violată timp de un an de același bărbat

O minoră a fost violată timp de un an de zile de un bărbat de 25 de ani, din București. Cei doi se cunoscuseră pe Internet, iar acesta o obliga să îi trimită poze și filmulețe indecente.

Conform procurorilor, șantajul a continuat mult timp, iar pozele și filmulețe primite de agresor au ajuns și în mediul online.

Un bărbat de 72 de ani, din Iași, a sărutat cu forța o minoră, în timp ce aceasta se îndrepta către un magazin alimentar

Bărbatul a încercat să părăsească țara, dar a fost prins chiar atunci, pe data de 29 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș. Acesta a fost prezentat procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism- Biroul Teritorial Vaslui.

Citește și: „Nu sunt o mamă atât de denaturată”, deși a bătut-o până a fugit de acasă, iar fata avea urme de lovituri pe corp. Părinții adolescentei au ordin de protecție

Procurorii au dispus ca acesta să fie reținut pentru 24 de ore, conform IGPR. Marți, 31 ianuarie, judecătorii de la Tribunalul Vaslui au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de viol, de act sexual cu un minor și de pornografie infantilă.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”