Cine este adolescenta din Brăila care a fost dată dispărută. Tânăra a lăsat un bilet părinților, a plecat și nu s-a mai întors

Author: Lavinia Medrea

Tânăra a lăsat un bilet părinților, a plecat și nu s-a mai întors

Sursa: PixaBay/IPJ Brăila - colaj kanal D

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, Brăila, a fost dată dispărută de către tatăl ei.

Mihaela Valentina Bocioacă, în vârstă de 16 ani, a fost dată dispărută de tatăl ei după ce vineri dimineață a lăsat un bilet pentru părinți, a plecat și nu s-a mai întors.

Fata a fost dată în urmărire naţională şi internaţională. 

Adolescenta din Brăila a lăsat un bilet părinților, a plecat și nu s-a mai întors

Polițiștii din Brăila au fost se sesizați cu privire la faptul că o adolescentă în vârstă de 16 ani a plecat de acasă vineri dimineaţă, lăsând un bilet părinţilor, şi nu s-a mai întors.

Citește și: Cine este femeia care face parte din gruparea mafiei italiene 'Ndrangheta, care a aruncat în aer două bancomate din Constanța. A adus în România metoda de jaf „Devil's Pizza”

Anunţul a fost făcut în jurul orei 22:30, la Poliţia Oraşului Ianca, de către tatăl fetei. 

„La data de 9 decembrie a.c., ora 22:30, Poliția Orașului Ianca a fost sesizată de către un bărbat, privind dispariţia fiicei sale, Mihaela Valentina Bocioacă, în vârstă de 16 ani, din comuna Mircea-Vodă, care, în cursul dimineții, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit”, a anunțat IPJ Brăila.

Mihaela Valentina Bocioacă, în vârstă de 16 ani, a fost dată în urmărire naţională și internațională.

Cum arată Mihaela și ce purta atunci când a dispărut

Mihaela Valentina Bocioacă a dispărut ieri, 9 decembrie 2022, de dimineață. Are 16 ani, 165 cm înălțime, 40-50 kg, ochi căprui, păr castaniu și nu are semne particulare.

Citește și: A dezmembrat-o și i-a vândut organele. O femeie de 51 de ani a fost ucisă de iubitul ei, în Peru. Capul acesteia a fost descoperit pe o plajă

Copilul de 15 ani din Vatra Dornei, care a fost lovit de tren, a suferit o intervenție chirurgicală de peste 24 de ore. Acesta a mai trecut printr-o operație de 13 ore

Atunci când a dispărut, Mihaela purta un palton de culoare roșie, era încălțată cu pantofi de sport de culoare albă și avea blugi de culoare albastru deschis. 

După verificări, polițiștii au aflat că adolescenta se îndrepta către un liceu din orașul Ianca. În biletul pe care l-a lăsat părinților, Mihaela a anunțat că plece să se angajeze.  

Persoanele care pot oferi informaţii despre Mihaela sunt rugate să sune la numărul de urgenţă gratuit 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies