Cine erau cele 46 de persoane găsite moarte într-o remorcă de camion. Toți au murit din cauza insolației și epuizării

,
Morți

Cine erau cele 46 de persoane găsite moarte într-o remorcă de camion. Toți au murit din cauza insolației și epuizării

[Sursa foto: Twitter]

O tragedie umană a avut loc ieri, în Texas, SUA. Peste 40 de persoane au decedat într-o remorcă a unui camion. Se pare că este vorba de 46 de migranți.


In articol:

Peste 40 de persoane și-au găsit sfârșitul în cel mai groaznic mod în Texas, SUA, luni. In interiorul unei remorci a unui camion, au fost găsite 46 de persoane decedate. Se pare că este vorba de migranți, spun autoritățile.

Peste 40 de oameni au decedat în remorca unui camion. Ar fi vorba despre 46 de migranți

Morți

Peste 40 de oameni au decedat în remorca unui camion. Ar fi vorba despre 46 de migranți

[Sursa foto: Twitter]

Luni, autoritățile din orașul San Antonio, Texas, au identificat cel puțin 46 de cadavre în remorca unui camion. Statul american este învecinat cu Mexic, iar poliția a declarat că victimele sunt migranți.

Poliția din San Antonio a fost anunțată cu privire la incident la ora locală 18:00. Bill McManus, șeful poliției din oraș, a transmis că un lucrător aflat într-o clădire guvernamentală din apropierea locului în care era parcat camionul cu remorcă a auzit mai multe strigăte de ajutor.

Citeste si: Bani de la stat pentru românii care găzduiesc refugiați din Ucraina. Suma de bani alocată zilnic pentru fiecare refugiat

Bărbatul a mers să verifice ce se întâmplă și a găsit vehiculul tractat cu ușile semi- deschise, apoi a observat mai multe corpuri ale unor persoane decedate înăuntru, a relatat Bill McManus.

Au supraviețuit 12 adulți și patru copii, dar sufereau de insolație și epuizare. Toți au fost duși la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Cine este vinovat pentru moartea celor 46 de persoane

Secretarul american pentru Securitate Internă, Alejandro Mayorkas, al cărui departament a preluat ancheta, a declarat: „Traficanții de persoane sunt indivizi lipsiți de respect pentru persoanele vulnerabile pe care le exploatează și le pun în pericol pentru a obține profit”:

Guvernatorul republican al Texasului, Greg Abbott, l-a acuzat pe președintele american Joe Biden pentru aceste decese, descriindu-le ca fiind „rezultatul politicilor sale mortale de deschidere a frontierelor”.

Citeste si: Producția de gaze naturale extrase din Marea Neagră începe, iar Nicolae Ciucă susține că acestea vor asigura 90% din necesarul României

Beto

O'Rourke, care candidează împotriva lui Abbott, a declarat că rapoartele sunt devastatoare și a cerut măsuri urgente pentru „dezmembrarea rețelelor de trafic de persoane și înlocuirea lor cu căi extinse pentru migrația legală”.

Imigrația este un subiect politic controversat în SUA, unde în luna mai a fost reținut un număr record de 239.000 de migranți fără documente care au intrat în țară dinspre Mexic- mulți dintre ei călătorind pe rute extrem de riscante și nesigure.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Ursula von der Leyen trage concluzii, după vizita din Kiev: Uniunea Europeană trebuie să ia o „decizie istorică” în ceea ce privește candidatura Ucrainei

Secretomania bate războiul: un fost consilier de-al lui Putin, suferind de o boală rară, a fost externat pe ascuns de la o clinică din Italia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este tânărul marocan, în vârstă de 21 de ani, condamnat la moarte de către ruși. Prietenii lui susțin că este victima „jocurilor” rusești

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies