Cine era cântăreața care a fost găsită moartă într-un butoi în portbagajul unei mașini abandonate. În urmă cu trei zile a fost văzută ieșind din biroul ei

Author: Lavinia Medrea

În urmă cu trei zile a fost văzută ieșind din biroul ei

Sursa: Twitter Ruda

Neshie Consuegra a fost găsită moartă luni, în Guatemala. Tânăra de 27 de ani era o rapperiță cunoscută sub numele de Neshie, care a pătruns pe scena hip-hop locală în 2013 și și-a lansat primul și singurul album în 2016.

Cadavrul ei a fost băgat într-un butoi în portbagajul unei mașini abandonate.

Moartea ei a fost cauzată de o lovitură la cap, potrivit Institutului Național de Științe Criminalistice.

Cine este cântăreața găsită moartă într-un butoi din portbagajul unei mașini abandonate

Polițiștii ajunși la fața locului au percheziționat vehiculul înainte de a descoperi în portbagaj butoiul cu cadavrul lui Neshie înăuntru, legat cu frânghii, relatează DailyMail.

Citește și: Cine este bărbatul din Pitești care a murit, după ce și-ar fi injectat benzină în vene. Acesta a decedat în ambulanță

Institutul Național de Științe Criminalistice a declarat că moartea lui Consuegra a fost cauzată de o lovitură la cap.

Până joi după-amiază nu a fost raportată nicio arestare.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Prietenii și colegii rapperi s-au adunat miercuri seara și au protestat în Guatemala City, cerând autorităților să îl caute și să-l pedepsească pe criminal.

Citește și: Motivul pentru care o româncă din Italia a fost acuzată de complicitate la moartea bătrânului pe care îl avea în grijă. Cine a pus totul la cale

Neshie a reușit să formeze o mișcare pentru femei cunoscută sub numele de „Women Free”, care a urmărit să ajute și să împuternicească femeile care doresc să devină rapperi și a înregistrat primul ei album, „Estados Mentales”, în 2016.

Neshie Consuegra a început să cânte din anul 2013

După primul și ultimul album lansat de Neshie în 2016, rapperița a mai lansat încă douăzeci de melodii.

De asemenea, artista era și o mare iubitoare de animale. Era devotată îngrijirii cățeilor pe care îi avea la cabinetul veterinar și proteja drepturile tuturor animalelor.

Calendar Ortodox 2 februarie 2023. Sărbătoare cu cruce roșie azi: Întâmpinarea Domnului. Rugăciunea pentru protecția casei și familiei  

„A jucat fotbal, a fost o protectoare a drepturilor animalelor și și-a dedicat timpul îngrijirii cățeilor în cabinetul veterinar unde a lucrat câțiva ani”, a scris Colectiva Urbana Oficial într-o postare pe Facebook.

„De asemenea, ea își făcuse o afacere. Sora și colega noastră era o ființă iubitoare, de ajutor, o persoană care își făcea timp să te asculte, o persoană devotată și pasionată. Ne amintim de ea cu iubire și cerem dreptate”, se mai arată în postarea grupului de pe Facebook, menționat anterior.

Conform grupului local de pe Facebook, „Colectiva Urbana Oficial”, Neshie Consuegra începuse să cânte din anul 2013.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies