Christian Sabbagh, atacat cu furci si topoare! Nu rata in aceasta seara, de la ora 19:00, la Stirile Kanal D, o ancheta exploziva despre hotii de combustibil

Nu rata in aceasta seara, de la ora 19:00, in principalul jurnal informativ al zilei o ancheta exploziva despre hotii de combustibil.

Echipa Stirilor Kanal D a fost tinta unui atac extrem de violent chiar la filmarile pentru acest material. In ciuda amenintarilor de tot felul, Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, isi continua misiunea de a afla adevarul si de a descuraja infractiunile de orice natura.

Atacul asupra lui Christian Sabbagh nu afost intamplator. Hotii de combustibil si cei care ii patroneaza din umbra stiau ca probele adunate de de echipa de investigatii a Stirilor Kanal D ii pot trimite dupa gratii.

Urmariti, incepand de astazi, la  Stirile Kanal D de la ora 19.00, ancheta care demonstreaza ce afacere de milioane au pus la cale hotii si cati oameni s-au murdarit cu banii obtinuti prin jefuirea vagoanelor cisterna!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate