Chris Brown şi Rihanna la "Oprah Winfrey Show"

Tyra Banks a fost agresată emoţional.

Situaţia dintre Chris Brown şi Rihanna este dezbătută de mass-media din întreaga lume. Gazdele celui mai influenţabil show din America, Oprah Winfrey, Dr. Phil şi Tyra Banks au dedicat episoade întregi din show-urile lor violenţei domenstice.

"De fiecare dată când auzeam detalii despre felul cum a bătut-o Chris Brown pe iubita lui, Rihanna, vroiam să dezbat acest subiect deoarece mesajul acestei poveşti este cutremurător şi periculos", spune Oprah care a apărut în emisiune alături de Tyra Banks.

"Trebuie să îi ajutăm şi nu să fim simpli spectatori în viaţa lor şi să vorbim despre ce ar trebui să facă sau ce nu ar trebui.

"Această emisiune este dedicată tuturor Rihannelor din întreaga lume şi tuturor tinerilor care se gândesc să lovească o femeie".
Banks, care a dat câteva exemple de abuzuri , le-a spus lui Oprah şi telespecatorilor că a fost abuzată psihic în relaţiile pe care le-a avut. "Nu m-a lovit, dar aveam lovituri în suflet şi din punct de vedere emotional".

Cele două au purtat o conversaţie cu tineri din întreaga ţară prin satelit despre ce li s-a întâmplat Rihannei şi lui Chris Brown.
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate