Chris Brown şi Rihanna la "Oprah Winfrey Show"

,

Tyra Banks a fost agresată emoţional.

Situaţia dintre Chris Brown şi Rihanna este dezbătută de mass-media din întreaga lume. Gazdele celui mai influenţabil show din America, Oprah Winfrey, Dr. Phil şi Tyra Banks au dedicat episoade întregi din show-urile lor violenţei domenstice.

"De fiecare dată când auzeam detalii despre felul cum a bătut-o Chris Brown pe iubita lui, Rihanna, vroiam să dezbat acest subiect deoarece mesajul acestei poveşti este cutremurător şi periculos", spune Oprah care a apărut în emisiune alături de Tyra Banks.

"Trebuie să îi ajutăm şi nu să fim simpli spectatori în viaţa lor şi să vorbim despre ce ar trebui să facă sau ce nu ar trebui.

"Această emisiune este dedicată tuturor Rihannelor din întreaga lume şi tuturor tinerilor care se gândesc să lovească o femeie".
Banks, care a dat câteva exemple de abuzuri , le-a spus lui Oprah şi telespecatorilor că a fost abuzată psihic în relaţiile pe care le-a avut. "Nu m-a lovit, dar aveam lovituri în suflet şi din punct de vedere emotional".

Cele două au purtat o conversaţie cu tineri din întreaga ţară prin satelit despre ce li s-a întâmplat Rihannei şi lui Chris Brown.
 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies