Celebrul Erkan Petekkaya a ajuns de urgență la spital! Problemele de sănătate ale îndrăgitului actor au recidivat! Care este starea sa în prezent!

,
Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya, de urgenta la spital

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Renumitul actor Erkan Petekkaya este considerat un titan al cinematografiei din Turcia, datorită numeroaselor roluri de succes.


In articol:

În ciuda faptului că s-a confruntat în urmă cu patru ani cu o criză puternică de rinichi și a suferit atunci și o intervenție chirurgicală dificilă la nivelul rinichilor, Erkan Petekkaya și-a readunat rapid puterile și a decis să revină pe platourile de filmare deoarece viață să este întregită de carieră să strălucită la care nu poate să renunțe.

Talentul și dăruirea să pentru carieră l-au ajutat să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare, care a continuat să-l urmărească pas cu pas în evoluția să spectaculoasă.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe îndrăgitul actor Erkan Petekkaya încă din anul 2010, când a jucat în serialul de excepție, Trădarea, rolul Ali, care i-a adus mare succes, iar apoi în anul 2015, acesta a jucat în serialul Dila, alături de actrița Hatice Sendil, iar în 2017, Erkan a jucat în producția Furtună pe Bosfor, care de asemenea i-a adus un mare succes.

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya in serialul Furtuna pe Bosfor

[Sursa foto: Instagram Erkan Petekkaya]

Celebrul Erkan Petekkaya a ajuns de urgență la spital!

Deși a ajuns la venerabila vârstă de 50 de ani, Erkan Petekkaya a continuat să se implice în proiecte importante și foarte ample care i-au adus mari succese însă i-au slăbit destul de mult starea de sănătate. În urmă cu patru ani, celebrul actor s-a confruntat cu o criză teribilă de rinichi, iar în cele din urmă medicii au decis să recurgă la o intervenție chirurgicală pentru eliminarea pietrelor de la rinichi.

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya, alaturi de sotia sa

[Sursa foto: Instagram Erkan Petekkaya]

Erkan Petekkaya a urmat atunci o perioada lungă de recuperare, timp în care nu a făcut efort, însă treptat și-a readunat forțele fizice și a decis să revină pe platourile de filmare, deoarece marea să pasiune pentru actorie nu l-a putut ține prea mult timp departe de noi proiecte. Cel mai recent proiect al sau este serialul polițist „Sana Söz” (Îți promit) ale cărui filmări au început în această vara, iar din noiembrie a început să fie difuzat pe micile ecrane din Turcia.

Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya in cel mai recent proiect 

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Citeste si: Erkan Petekkaya, transfomare uluitoare pentru cel mai recent proiect! Iata cum a fost nevoit celebrul actor sa-si schimbe infatisarea pentru primul sau rol intr-un film istoric!

Pe 3 decembrie, după o lungă zi de filmări pentru serial, Erkan Petekkaya s-a resimțit din nou la nivelul rinichilor și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit presei din Turcia, celebrul actor a fost transportat de urgență la spital din cauza disconfortului de la rinichi, iar medicii au recurs la tratament și l-au ținut sub observație câteva zile.

În prezent, starea actorului este stabilă și este nerăbdător să revină cât mai curând pe platourile de filmare alături de colegii săi.

Citeste si: Actorul Erkan Petekkaya (Cihan din "Furtuna pe Bosfor"), urmarit de ghinion! Iata prin ce momente dificile a trecut de curand!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Seriale turcesti: top seriale turcesti cu cele mai impresionante povesti

Liberalii vehiculează teoria că scumpirea pâinii va fi din vina PSD

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Cei mai in voga actori turci pe covorul rosu, la cel mai important Festival de Film din Asia Centrala!

Celebrul Erkan Petekkaya, transformare radicală! Chipul lui reflectă trecerea timpului! Iată cum arată talentatul actor în prezent și în ce proiect joacă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies