Celebra Anastasia Soare, în premieră în România cu fiica sa! „Este o mare mândrie pentru mine” Iată cât de frumoasă este Claudia și ce profesie a îmbrățișat!

,
anastasia soare

Anastasia Soare, regina sprâncenelor de la Hollywood

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Renumita Anastasia Soare a prezentat-o pentru prima dată pe fiica ei, Claudia, care îi calcă pe urme mamei sale.

De fiecare dată o întâlnire cu celebra Anastasia Soare este mai interesantă și mai spumoasă decât precedenta. Aceasta are mereu ceva inedit de oferit publicului deși la fiecare vizită stă doar câteva zile în România. De curând, Anastasia Soare, supranumită Regina sprâncenelor a revenit în țară și a încercat să se împartă cât mai bine între ceea ce are de făcut din punct de vedere profesional și prietenii de acasă, din Constanța dar și cei din București.

De această dată nu a venit singură, ci însoțită de fiica ei, Claudia Soare, sau Norvina, cum îi place să i se spună.

Celebra Anastasia Soare, în premieră în România cu fiica să! „Este o mare mândrie pentru mine”

Anastasia Soare, supranumită Regina sprâncenelor, este una dintre cele mai puternice persoane din industria de beauty de la Hollywood. A plecat în 1989 în America și cu ajutorul unei pensete, al muncii și implicit al talentului, Anastasia Soare și-a construit un adevărat imperiu. Iar pentru că vizitele ei în România sunt scurte, Alex Dobreanu a vrut să îi facă Anastasiei o surpriză românească, un platou cu mâncăruri tradiționale.

Îndrăgita Anastasia Soare a făcut declarații de senzație în cadrul unui interviu spectaculos, la Teo Show, la care a participat și fiica ei, Claudia, de care este tare mândră, deoarece i-a călcat pe urme și îi va duce mai departe profesia.

„Am vrut a fiu cea mai bună în ceea ce am făcut și am lucrat foarte intens, am stat foarte focusată și am fost foarte determinată să-mi ating golul meu de a fi cea mai bună în ceea ce fac!”, a spus Anastasia.Dincolo de relația de prietenie mama-fiica, cele două lucrează împreună pentru afacerea de succes a familiei, carea revoluționat industria de înfrumusețare de la Hollywood. Mai mult decât atât, Norvina a făcut mărturisiri de senzație despre mama ei. Tânăra a spus ce anume a învățat de la mama ei dar a dezvăluit și în ce anume nu excelează Anastasia.

„Este o mare mândrie pentru mine ceea ce am realizat, dar este o mândrie mult mai mare să o văd să facă ceea ce îi place și să fie atât de dedicată! Eu nu am fost prezența la nicio serbare de-a fiicei mele la școală, asta e și motivul pentru care a și început să lucreze cu mine, pentru că nu aveam niciodată timp să stau cu ea!”, a adăugat Anastasia Soare.

Citeste si: Anastasia Soare, regina sprancenelor de la Hollywood iti spune cum sa porti sprancenele!

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate femei din Statele Unite

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alexia Eram, interviu de senzație la Teo Show! Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra în premieră despre relația cu Mario Fresh, dar și despre familia sa!

VIDEO - Atenție, imagini șocante: 16 morţi şi 24 de răniţi într-o explozie la o şcoală din Afganistan

Alexia Eram, interviu de senzație la Teo Show! Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra în premieră despre relația cu Mario Fresh, dar și despre familia sa!

CRBL și familia lui s-au întors în România! „Acum locuim cu chirie” Iată ce dezvăluiri inedite a făcut celebrul artist în platoul Teo Show!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies