Cele mai tari oferte pentru țările calde

Proaspăt ieșiți din infernul înghețat, parcă inima ne zboară către destinații exotice.

Iar în ultima vreme, și ofertele agențiilor de turism s-au diversificat pe tema asta. E tot mai ușor să călătorești tot mai departe. Mai ales dacă ai și un card de credit la dispoziție. Care sunt cele mai interesante variante pentru românii dornici de experiențe exotice?

Cancun/Riviera Maya, Mexic

Cancun este un oraș cu multe fețe. Pe de-o parte, rămâi fără cuvinte în fața plajelor exotice cu ape albastre cristaline. Pe de altă parte, este un punct de plecare bun în explorarea civilizațieimayașe, cu ale sale piramide și temple. Dacă vrei să îmbini relaxarea de la umbra palmierilor cu misterul unor vestigii antice, această porțiune a Mexicului este exact ce-ți dorești.

Phuket, Thailanda

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și poartă cu mândrie porecla de „Perla Sudului”, datorită poziționării față de Bangkok. Plajele cu nisip alb și stâncile de calcar ce răsar din mare ca niște uriași bine echilibrați formează una dintre cele mai celebre peisaje exotice. Dar mai sunt și alte activități, pe lângă admiratul paradisului cu degetele-n nisip. Poate la fel de relaxant este să vizitezi cele trei cascade unice minunate de pe insulă, Proiectul de Reabilitare a Gibonilor sau piețele viu colorate și parfumate. Dar dacă preferi ceva cu mai multă adrenalină, ai la alegere o gamă largă de sporturi extreme, nautice sau terestre.

Miami, Florida

Ritmuri latino, plaje cât vezi cu ochii, cuba libre și imaginea lui Will Smith care te cheamă la dans. Asta știm cu toții despre Miami. Dar cosmopolitul oraș american are mai multe laturi, care merită explorate și în reaitate, nu doar în filme. Puțini oameni știu că Miami este și un paradis al artei stradale, cu fresce moderniste care te surprind în plimbările pe jos. Iar după ce-ți delectezi simțul vizual, poți să-ți alinți și papilele gustative. Prin restaurantele și cafenelele orașului găsești un melanj de bucătărie cubaneză, mexicană și americană specifică sudului. Plus alte sute de influențe de prin Caraibe.

Sri Lanka

Insula splendită din Oceanul Indian. Cam așa se traduce Sri Lanka. Un punct pe hartă, un paradis în fața ochilor, împânzit de jungle tropicale și plantații de ceai. Iar din desișul verde, își fac apariția siluetele ființelor care au stăpânit aeastă palmă de pământ timp de mii de ani: elefanți, maimuțe, păsări exotice. În comuniune cu natura virgină, omul și-a lăsat și el amprenta. Cultura antică îți aduce în fața ochilor un melanj de orașe străvechi, temple sacre și arhitectură colonială. Iar dincolo de toate astea, te așteaptă oceanul. Maiestuos, cald și purtător de brize binevenite pe plajele albe, scăldate de soare. Ce-ți mai poți dori?

În final, cel mai bine alegi o agenție de turism de încredere și-i răsfoiești oferta de vacanțe la are distanță. Iar ca să nu rămâi doar cu răsfoitul, ia-l cu tine și pe CardAvantaj. Are oferte speciale în parteneriat cu multe agenții din domeniu. Și îți poți plăti vacanța mult visată în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate