Cea mai puternica rugaciune catre Sfintii Mihail si Gavriil! Cum sa te rogi in ajunul sarbatorii, pentru a fi ferit de rele!

,

Biserica crestin-ortodoxa praznuieste in fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Soborul Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil


In articol:

Preotii crestin-ortodocsi indeamna credinciosii sa se roage catre cei doi mari Sfinti, incă din ajunul sărbătorii, ca sa primeasca ajutor divin.
Rugăciunea către Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil este foarte puternică. Aceasta rugaciune se poate rosti in ajunul praznicului, apoi in ziua de 8 noiembrie cand cei doi Sfinti sunt sarbatoriti, si in fiecare zi a saptamanii.

Iata rugaciunea catre Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil care face minuni: te scapă de rele şi îţi aduce bucurie, noroc şi sănătate!

sfintii mihai si gavriil, 8 noiembrie 2020
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil

Rugăciune puternica inchinata Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil

"O, Sfintilor Arhangheli Mihaile si Gavriile, cei ce sunteti nebiruiti aparatori crestinilor, cu zidurile rugaciunilor voastre oprind toate loviturile vrajmasilor nostri nevazuti, dati-ne noua mana de ajutor ca sa ne ridicam din groapa patimilor.

Ca unii ce va indulciti neincetat de vederea fetei dumnezeiesti si pururea inconjurati pamantul, ca sa pliniti voile Stapanului, nu ne treceti cu vederea nici pe noi cei ce am alunecat prin pacat si cerem prin voi sa ni se dea mare mila, ca sa biruim toate necazurile acestei vieti.

Cei ce aduceti neincetat tamaia laudelor ingeresti Celui Ce este Mireasma Raiului faceti pomenire si de noi, cei ce nu mai avem indrazneala a ne ruga Ziditorului pentru multimea pacatelor noastre.


Ca cei ce stati inaintea Domnului, gata spre auzirea dumnezeiestilor cuvinte ale voii Sale, plecati urechea si auziti si suspinurile inimilor noastre, a celor ce suntem cuprinsi de legaturile durerii. Ca niste milostivi slujitori ai Celui Milostiv mijlociti pentru noi mantuirea sufletelor si impartasirea din izvorul dumnezeiestilor daruri.

Stingeti sagetile ispitelor celor pornite asupra noastra si sub acoperamantul pacii ne primiti pe noi, cei tulburati de viforul necazurilor.

Sub aripile rugaciunilor voastre ne ocrotiti pe noi, cei ce alergam la mijlocirea voastra si indreptati pasii gandurilor noastre pe caile intelepciunii, ca impreuna cu voi sa aducem Treimii Celei de viata Facatoare cantarea cea intreit sfanta ca pe o jertfa a nimicniciei noastre. Mijlociti pentru noi adapare din izvoarele pocaintei si din raurile gandurilor smerite, ca trecand fara tulburare marea acestei vieti sa aducem Ziditorului lauda, iar voi multumirea cuvenita: Slava Ţie, Stapane Preasfinte, Cel Ce ne trimiti noua ocrotitori pe ingerii Tai, ca sa starpeasca neghinele patimilor si

sa sadeasca in inimile noastre florile gandurilor luminate"

Citeste si: Rugaciuni puternice. Ce rugaciuni sa spui cand ai nevoie de un miracol. Cum se spun rugaciunile

Citeste si: Rugăciune făcătoare de minuni. De câte ori să o rostești pe zi

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine a fost și ce a făcut Sfânta Parascheva de-a lungul timpului

Vești URIAȘE pentru toți cei care vor să își investească banii într-o afacere. Creștere de 25% pentru această producție în următorii ani

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Rezumatul acatistul sfinților Mihail și Gavriil. Ce spune acesta, de fapt?

Rugaciuni puternice. Ce rugaciuni sa spui cand ai nevoie de un miracol. Cum se spun rugaciunile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies