Ce vorbe murdare vor sa auda in pat barbatii ca sa se simta zei sexuali

Cuvintele “murdare” rostite intre asternuturi sunt un factor teribil de excitant pentru barbati. Pana una alta, orice reprezentant al sexului tare isi doreste o femeie cel putin dezinvolta, daca chiar usor perversa, in pat.

“O doamna pe strada, o gospodina in bucatarie si o c*rva in pat”, cam asa arata definitia femeii ideale pentru barbati. Dar daca multe femei stiu cum sa se comporte in societate pentru a fi respectate, stiu sa gateasca, nu toate sunt maestre ale sexului intre asternuturi.

Indiferent cate miscari ai invata, cat efort ai depune, multe dintre partidele de sex duc lipsa de ceva: de cuvintele murdare rostite de femeie. Acestea sunt foarte excitante pentru barbat. Insa multe femei considera ca suna stupid, jenant si aiurea sa vorbeasca murdar intre asternuturi, fara sa constientizeze ca – in timpul partidei de sex – cand pasiunea este la maximum, cand trupurile se rotesc impreuna in dansul sexualitatii, nimic nu mai este “stupid, jenant si aiurea”. Nici macar rostirea vorbelor murdare.

Ba dimpotriva! Unul dintre secretele mentinerii un barbat alaturi de tine, ca femeie, este sa se simta un zeu intre asternuturi, sa se simta dorit in permanenta de partenera, iar vorbele murdare rostite sunt o cale ideala pentru a-l face sa se simta un maestru in pat. ( Citeste continuarea pe lyla.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate