Ce trebuie să știi despre un amanet auto?

,

Ai nevoie de o sumă de bani și nu vrei să apelezi la cunoștințe sau la bancă? Pentru a-ți rezolva problema rapid, cea mai bună opțiune o reprezintă un amanet auto. Un amanet masini are multe avantaje de care trebuie să ții cont atunci când vrei să împrumuți o sumă de bani.

Ce este un amanet auto?

Un amanet auto este o instituție financiară nebancară, care oferă diverse sume de bani, cu împrumut, iar pe toată perioadă, până achiți împrumutul, lași drept garanție mașina.

În momentul în care predai mașina, se notează numărul de km și se încheie un proces verbal. În toată această perioadă, mașina ta stă într-un parc auto securizat. Practic, mașina ta este în siguranță totală, iar la returnarea împrumutului o primești exact așa cum ai lăsat-o.

Principalul avantaj al amanetului auto este reprezentat de rapiditatea cu care poți intra în posesia banilor. Spre deosebire de bănci, unde trebuie să aștepți cel puțin o săptămână, în cazul amanetului auto banii îți sunt dați în maxim o oră.

Amanetul auto nu este opțiune doar pentru cei care dețin o mașină și au nevoie de un împrumut urgent, ci și pentru ce care au utilaje, camioane, dube, autocare sau alte vehicule folosite în diferite industrii. Dacă îți faci griji în privința comisionului, reține că acesta se stabilește în funcție de suma de care ai nevoie și de perioada contractată.

Procesul de acordare al imprumutului de acest gen este unul foarte simplu.

Prin intermediul unui singur apel, un consultant îți oferă toate informațiile de care nevoie. Al doilea pas este deplasarea la sediu pentru semnarea contractului și predarea actelor necesare. La amanetauto.com mașina va fi depozitată într-un parc special amenajat și securizat.

Acte necesare pentru procesul de amanetare a mașinii

Fie că ești persoană fizică sau juridică, amanetul auto este disponibil, iar pentru asta ai nevoie de următoarele acte: cartea de identitate a proprietarului, cartea de identitate a autoturismului, certificatul de înmatriculare al mașinii sau talonul, iar în cazul în care ești persoană juridică ai nevoie de CUI și act constitutiv. Dacă autoturismul este înmatriculat pe firmă ai nevoie și de ștampilă.

Amanetul auto este o variantă foarte rapidă şi uşoară de a face rost de bani, în diverse situaţii neprevăzute din viaţă. Orice persoană sau firmă poate profita de această ocazie pentru a-şi rezolva problemele financiare care nu mai suferă amânare, oferind drept garanţie maşina personală.

 

Citește-ne pe
Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies