Ce semnificație are ziua din săptămână în funcție de momentul nașterii? Tu în ce zi te-ai născut

,
Ce semnificație are ziua din săptămână în funcție de momentul nașterii? Tu în ce zi te-ai născut
În ce zi te-ai nascut?[Sursa foto: PixaBay]

Ziua din săptămâna în care te-ai născut poate avea semnificații care se regăsesc cu desăvârșire în personalitatea ta. Unii pot avea darul cuvântului, în timp ce alții sunt călăuziți de darul iubirii sau al frumuseții.


In articol:

Fiecare zi din săptămâna în

care te-ai născut are o simbolistică aparte care se poate regăsi în personalitatea ta.

Ce atu poți avea în funcție de ziua în care te-ai născut

Ziua de Luni- Darul Cuvântului

Luni este o zi a începutului, a cuvântului și a puterii de a începe o acțiune nouă. Este ziua potrivită în care îți poți urma visurile și pentru a le pune în practică. Ziua de luni aduce cu ea libertatea cuvântului și a discursului.

Ce semnificație are ziua din săptămână în funcție de momentul nașterii? Tu în ce zi te-ai născut
Zi de nastere

Nu da înapoi și exprimăți exuberanța, individualitatea, entuziasul față de cei care te înconjoară, chiar dacă uneori preferi să fi doar tu cu tine. Darul care ți-a fost sortit este cel al cuvântului, astfel trebuie împărtășit.

Ziua de Marți- Darul Vieții

Persoanele născute în ziua de marți sunt înzestrate cu Darul Vieții.

Viața este darul care trebuie respectat cu sfințenie. Lecția de viață pentru aceste persoane este aceea de a-și stăpâni instinctele, orgoliile și pornirile agresive, trebuie să se bucure cât mai mult de viață.

Trebuie să învețe să acorde mai multă atenție și corpului fizic și energiei care survine din surse exterioare. Puterea lor vine din tot ce îi înconjoară.

Ziua de Miercuri- Darul Iertării

Ziua de Miercuri este una a continuității, a mobilității, a exprimării, a informării, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Totodată este și ziua inertării, a acceptării și a împăcării.

Este ziua în care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul și pentru a te integra perfect în prezent.

Dacă te-ai implicat în confilcte în celelalte zile ale săptămânii, Miercuri este ziua perfectă în care le poți dizolva.

Persoanele născute Miercurea au un dar aparte la care nu toată lumea are acces: Darul Iertării.

Ce semnificație are ziua din săptămână în funcție de momentul nașterii? Tu în ce zi te-ai născut
Semnificate zi de nastere[Sursa foto: PixaBay]

Ziua de Joi-Darul Cunoașterii

Pentru persoanele născute în ziua de Joi este ziua expansiunii, a auto-exprimării și a examinării celorlalți. Este ziua perfectă pentru a va atinge țelurile și pentru a vă îmbogăți cunoștințele.

Ziua de Joi favorizează însușirea informațiilor și consolidarea lor, de asemenea, este ziua încrederii, a generozității, dar și a încercărilor de a accede metodele cunoașterii interioare.

Această zi aduce cu ea o vizune aparte, un mod diferit de a vedea și de a percepe lucrurile care au loc în exterior. Cei născuți Joi sunt înzestrați cu un har aparte, Harul Cunoașterii.

Ziua de Vineri- Darul Frumuseții și al Descoperirii de sine

Vinerea este o zi cu totul specială, în această zi se celebrează frumosul, senzualitatea, bucuria de a trăi. Este ziua în care importanța acceptării și a recunoașterii propriei valori în ochii celor din jur devine prioritară.

Vineri este asociată cu prietenia, cu talentul și cu aprecierea. Este ziua în care îți conștientizezi cel mai bine simțurile.

Persoanele născute în ziua de Vineri sunt înzestrate cu un dar special,  darul de a putea vedea Frumusețea din lucruri, darul de a vedea frumusețea din ceilalți oameni. Acești oameni s-au născut cu talente aparte pe care este bine să le pună în valoare.

Citeste si: Ești născut în august? Află ce spune data de naștere despre destinul tău

Ziua de Sâmbătă-Darul Curajului

Sambătă este ziua deciziilor, dedicării, sacridiciilor, a autoimpunerii, a restricțieii și tăcerii. Este o zi benefică pentru a analiza scopurile și acțiunile tale.

Este o zi a obligativității și lucidității, chiar și atunci când vine vorba de analizarea de sine. Totodată Sâmbăta este contectată la ideea de respect, stabilitatea, asumarea consecințelor acțiunilor sale.

Persoanele născute în această zi  sunt caracterizate de Miracolul Curajului, iar ambiția și dorința de a reuși îi motivează să ajungă pe drumuri pe care nu au mai ajuns niciodată.

Ziua de Duminică-Darul Iubirii

Ziua de Duminică este dedicată plenitudinii, a împlinirii, a finalizării. Este o zi a creației  și inspirației, o zi în care mintea și sufletul simt nevoia repausului.

Este o zi benefică relaxării, o zi a echilibrului și a relației calde cu cei dragi. Cei născuți Duminica au venit pe lume cu darul cel mai scum, Iubirea. Au o mare capacitate de iubire.

Citeste si: CÂND începe postul Sfintei Mării 2021? Vezi când se intră în post și cât ține postul Sfintei Mării

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ești născut în august? Află ce spune data de naștere despre destinul tău

A căzut mitul celor zece mii de paşi pe zi. Care ar fi limita benefică

Anamaria Prodan e în stare de șoc ! Soția lui Laurențiu Reghecampf apare într-un dosar DNA. Ce se spune despre ea

CÂND începe postul Sfintei Mării 2021? Vezi când se intră în post și cât ține postul Sfintei Mării

LEGE: O nouă sărbătoare națională în România! Klaus Iohannis, decizie de ultimă oră!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies