Ce se întâmplă într-una din cele mai palpitante Gale de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici face anunțul de ultimă oră

,
Ilinca Vandici, anuntul de ultima ora la Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici, un nou anunt in cadrul Galei Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Gala din aceasta sambata de la Bravo, ai stil! Celebrities este una dedicata sarbatorii nationale de 1 Decembrie.


In articol:

Gala din aceasta seara de la Bravo, ai stil! Celebrities este încărcată de emoție din doua motive. Unul pentru că se vă sărbători în avans ziua de 1 Decembrie și doi pentru că Ilinca Vandici va face un anunț foarte important.

Tot în cadrul acestui spectacol al ținutelor și nu numai, concurentele au avut de reinterpretat tot ce tine de sărbătoarea de 1 Decembrie în materie de styling, însă ediția de sărbătoare s-a lașat și cu mult "cântec" din cauza discuțiilor în contradictoriu ale vedetelor din platou.

Citeste si: Primul mesaj al Mădălinei Pamfile despre absența de la Bravo, ai stil! Celebrities și conflictul din platou: "Un contract nu stă în niște discuții!"

Viviana Sposub, mahnita de ce se intampla in Gala

Gala Bravo, ai stil! Celebrities in suspand in aceasta sambata de la ora 22:00

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anunt important in cadrul Galei Bravo, ai stil! Celebrities

Adina Halas, cu ochii în lacrimi, a simțit să își exprime sentimentele fata de tot ce înseamnă Romania: "Eu iubesc Romania, îmi place tot ce tine de Romania. Mă leagă totul, mă leagă bunicii, familia, copilăria mea..."

Nici Viviana Sposub nu a stat prea mult pe gânduri și și-a exprimat trăirile: "Pentru mine Botosaniul înseamnă acasă, mi-e dor de casa."

Citeste si: Cum arată Raluca Badulescu fară pic de machiaj! Juratul Bravo, ai stil! Celebrities a fost surprins de camerele de luat vederi în culise

Gala plina de suspans in aceasta seara la Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci, purtat mereu peste mari și tari, a vrut să sublinieze că dorul de tara mereu l-a făcut că atunci când se întoarce să se aplece și să sărute pământul romanesc.

Tot în cadrul Galei, Viviana Sposub a avut și o răbufnire după ce unele concurente au criticat-o: "Oare chiar nu le-a plăcut sau a fost răutate?!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Raluca Dumitru, "Dumnezeul sexului" la Bravo, ai stil! Celebrities! Concurenta a făcut efectiv ravagii în platou cu cele mai languroase mișcări

CUTREMUR în Spania: Infanta Cristina anunță SEPARAREA de soțul ei, fost handbalist, după 24 de ani

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

S-a aflat! De ce Mădălina Pamfile lipseste de la filmările Bravo, ai stil! Celebrities și care va fi soarta ei în competiție

Elisabeta Lipă, dezvăluiri inedite în platoul Teo Show! Iată ce răspunsuri a dat celebra sportivă celor mai incomode întrebări!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies