Ce se întâmplă în aceste momente între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean: „Cu mine nu te joci așa”. Cum a răspuns artistul după ce dansatoarea ar fi confirmat despărțirea

Author: Lavinia Medrea

Cum a răspuns artistul după ce dansatoarea ar fi confirmat despărțirea

Sursa: Instagram Cristina Pucean/TikTok Bogdan de la Ploiești - colaj Kanal D

În ultimul timp, Bogdan de la Ploiești a lăsat să se înțeleagă că relația dintre el și Cristina Pucean ar fi luat sfârșit.

După ce Bogdan de la Ploiești a

publicat un TikTok în care este „ridicat” de câteva domnișoare în uniformă de polițist, zâmbind și lăsându-se atins, internauții au ajuns să se întrebe dacă artistul mai este împreună cu Cristina Pucean. Totuși, oamenii sunt sceptici deoarece, în trecut, amândoi le-au făcut fanilor o farsă cum că s-au despărțit, în realitate fiind o strategie de marketing.

Ce se întâmplă în aceste momente între Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean

La câteva zile după ce fanii au început să se întrebe dacă Bogdan și Cristina mai sunt împreună, artistul a postat un videoclip pe TikTok de la un eveniment la care cânta. Versurile melodiei i-au făcut pe oameni să creadă că sunt dedicate special pentru Cristina Pucean. 

Citește și: Cristina Pucean a răbufnit și a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: "Acest om fără scrupule!"

„Cu mine nu te joci așa, măi, viața mea. Te-am învățat ca să iubești, că sunt Bogdan de la Ploiești (…)”,  sunt versurile cântate de Bogdan de la Ploiești, la evenimentul pe care l-a onorat.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

@bogdandelaploiesti.haz

MAI

RADEM…

♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

„Cristina Pucean, dedicație specială pentru tine”,  a spus un fan.

Ce spune Cristina Pucean despre relația cu Bogdan de la Ploiești

Pentru că s-au lovit de confuzie și de necunoscut, fanii celor doi s-au gândit să o întrebe pe Cristina Pucean dacă mai este sau nu cu Bogdan de la Ploiești. Cu toate că a menționat că nu mai are o relație cu artistul, apropoul bătut de dansatoarea maneliștilor i-a afundat și mai tare pe urmăritori în necunoscut.

Citește și: Cerere neașteptată pentru Bogdan de la Ploiești și pentru iubita lui, Cristina Pucean, imediat după un eveniment: „Nu vă pun pentru bani, pentru nimic, vreau să mi-l botezi”

@bogdandelaploiesti.haz

BOGDAN DLP PROBLEME IN CLUB …

Exclusiv!
♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti

„Mai e cu Bogdan?”,   a întrebat un fan în secțiunea de comentarii.

„Nu mai e... am întrebat-o și eu”,  a răspuns Cristina Pucean, potrivit WOWbiz.

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.