Ce să nu faci NICIODATĂ după o partidă de amor

,
Partida de amor
E important și ce se întâmplă după partida de amor, nu numai înainte și în timpul ei

Tocmai ai încheiat o partidă de amor cu persoana iubită? Iată ce trebuie să nu faci niciodată pentru a nu o supăra.


In articol:

Într-un cuplu este foarte important nu numai să faceți dragoste, dar și ce se întâmplă după aceea.

Ce nu trebuie să faci după ce tocmai ai încheiat o partidă de amor cu persoana iubită este să te ridici imediat și să mergi la toaletă pentru igiena de după actul sexual, informează realitatea.net.

Cel mai bine, după ce ați făcut amor, este să îți atingi persoana iubită, să o mângâi, să îi atingi părul sau să îi respiri în piept în timp ce vă țineți în brațe. De asemenea, poți să începi să stai la povești lângă persoana iubită după ce ați făcut amor.

Motivul pentru care nu trebuie să te ridici imediat este că ea poate interpreta acest gest ca o dorință a ta de a scăpa de orice urmă pe care ţi-a lăsat-o pe trup, o ofensă greu de descris, notează sursa citată.

Discutie in pat
Ai grijă ce vorbești cu persoana iubită după o partidă de amor

Nu te certa cu ea după o partidă de amor!

De asemenea, trebuie să ai în vedere să nu discuți cu persoana de lângă tine aspecte care te nemulțumesc legate de ea după ce ați făcut amor.

Chiar dacă sunt lucruri pe care crezi că trebuie să le discutați atunci, amână discuția pentru un moment în care sunteți amândoi relaxați.

E important ca după amor atmosfera să fie una de dragoste, liniștită, așa că, sub nicio formă nu te certa cu persoana pe care o iubești după ce ați petrecut momente intime împreună fiindcă urmările pot fi serioase.

Trebuie să ai în vedere și să nu cazi într-o euforie copilărească după ce ați făcut amor. Nu trata partida respectivă ca un trofeu personal, fiindcă lucrurile pot aluneca înspre penibil. 

 

 

 

 

Citește și:

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de joi, 29 octombrie - VIDEO. Competitia devine din ce in ce mai dura!

Ce s-a schimbat după 5 ani de la Colectiv: `Nu trece zi în care să nu simt vină; 5 ani de chinuri fizice şi traume sufleteşti. Încă sper în schimbare`

Ies la iveala detalii socante despre una dintre concurente! Aya face dezvaluiri incredibile! "Asa pot sa te calc si eu pe tine in picioare!" Afla ce se va intampla,...

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 29 octombrie. Numerele extrase astazi - Joker, Noroc LIVE

Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat in limba romana - Episodul 14, sezonul 1, joi, 29 octombrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies