Ce sa-i iei de ziua ei ca s-o bagi in pat, in functie de zodie

,

Fiecare femeie are propria-i personalitate puternic influentata de semnul zodiacal sub care s-a nascut. Daca femeilor berbec le plac cadourile oferite in stil grandios, fecioarele prefera daruri “perfecte”, atat din punct de vedere al modului de ambalare, cat si al continutului, caci astfel le este satisfacuta natura lor perfectionista.

 

Berbec: 21 martie-19 aprilie
Femeile nascute sub semnul berbecului sunt mai impulsive, mai dornice de aventura, avand un simt de leadership mai pronuntat decat alte reprezentante ale sexului frumos nascute sub alte semne zodiacale. Din acest motiv, un cadou oferit unei femei berbec trebuie sa fie atragator si incitant vizual, dar si functional. Mai mult, pentru ele conteaza si modul in care li se ofera cadoul.
Astfel ca un barbat care a pus ochii pe o femeie berbec si vrea sa ii faca un cadou in speranta ca o sa ii cucereasca inima, dar si trupul trebuie sa i-l ofere intr-un mod grandios, eventual de fata cu mai multe persoane. Natura cadoului trebuie sa fie impunatoare. Femeilor berbec li se potrivesc cadourile care le pun mainile si mintea la incercare: un iPad roz, un joc de societate dificil, o excursie de o zi la un parc de aventura se numara printre cadourile care pot impresiona la maximum o femeie berbec.
Taur: 20 aprilie-20 mai
Femeile taur sunt senzuale, dar si practice, ele putand aprecia lucrurile simple care le ofera un grad sporit de confort. Un barbat care vrea sa dea pe spate o femeie taur ii poate lua un articol vestimentar clasic, care sa se potriveasca la mai multe tinute si ocazii. Spre exemplu, o femeie taur va fi intotdeauna impresionata daca va primi o rochie neagra, clasica little black dress, sau un trenci crem, cambrat, pana la genunchi.
Atentie insa! Simplitatea si caracterul clasic al cadoului trebuie sa fie insotite de calitate, deci un barbat care ii face un cadoul femeii taur trebuie sa fie dispus sa investeasca ceva bani in darul respectiv. O femeie taur nu va aprecia niciun cadou din care isi da seama ca barbatul care l-a cumparat a facut rabat la calitate. Asadar, cel care vrea sa cucereasca sufleteste si trupeste o femeie taur trebuie sa fie pretentios in alegerea cadoului.
Gemeni: 21 mai-20 iunie
Sunt glumete, avide de cunoastere, de descoperire si energice, tratand adesea viata ca pe o petrecere prelungita. Dar sunt si comode femeile nascute sub semnul zodiacal al gemenilor. Asadar, daca un barbat vrea sa cumpere un cadou unei femei gemeni ar trebui sa aleaga fie un articol vestimentar simplu si usor de intretinut, care sa nu necesita o spalare delicata, fie un dispozitiv electronic fistichiu – poate un telefon mobil de ultima generatie care sa-i fascineze mintea sau un notebook functional, dar si dragut ca aspect.

Berbec:
21 martie-19 aprilie Femeile nascute sub semnul berbecului sunt mai impulsive, mai dornice de aventura, avand un simt de leadership mai pronuntat decat alte reprezentante ale sexului frumos nascute sub alte semne zodiacale. Din acest motiv, un cadou oferit unei femei berbec trebuie sa fie atragator si incitant vizual, dar si functional. Mai mult, pentru ele conteaza si modul in care li se ofera cadoul. Astfel ca un barbat care a pus ochii pe o femeie berbec si vrea sa ii faca un cadou in speranta ca o sa ii cucereasca inima, dar si trupul trebuie sa i-l ofere intr-un mod grandios, eventual de fata cu mai multe persoane. Natura cadoului trebuie sa fie impunatoare. Femeilor berbec li se potrivesc cadourile care le pun mainile si mintea la incercare: un iPad roz, un joc de societate dificil, o excursie de o zi la un parc de aventura se numara printre cadourile care pot impresiona la maximum o femeie berbec. 

Taur:
20 aprilie-20 mai Femeile taur sunt senzuale, dar si practice, ele putand aprecia lucrurile simple care le ofera un grad sporit de confort. Un barbat care vrea sa dea pe spate o femeie taur ii poate lua un articol vestimentar clasic, care sa se potriveasca la mai multe tinute si ocazii. Spre exemplu, o femeie taur va fi intotdeauna impresionata daca va primi o rochie neagra, clasica little black dress, sau un trenci crem, cambrat, pana la genunchi. Atentie insa! Simplitatea si caracterul clasic al cadoului trebuie sa fie insotite de calitate, deci un barbat care ii face un cadoul femeii taur trebuie sa fie dispus sa investeasca ceva bani in darul respectiv. O femeie taur nu va aprecia niciun cadou din care isi da seama ca barbatul care l-a cumparat a facut rabat la calitate. Asadar, cel care vrea sa cucereasca sufleteste si trupeste o femeie taur trebuie sa fie pretentios in alegerea cadoului. 

Gemeni:
21 mai-20 iunie Sunt glumete, avide de cunoastere, de descoperire si energice, tratand adesea viata ca pe o petrecere prelungita. Dar sunt si comode femeile nascute sub semnul zodiacal al gemenilor. Asadar, daca un barbat vrea sa cumpere un cadou unei femei gemeni ar trebui sa aleaga fie un articol vestimentar simplu si usor de intretinut, care sa nu necesita o spalare delicata, fie un dispozitiv electronic fistichiu – poate un telefon mobil de ultima generatie care sa-i fascineze mintea sau un notebook functional, dar si dragut ca aspect.

Citeste continuarea pe lyla.ro

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop zilnic sâmbătă, 25 septembrie 2021. O zodie are parte de o zi solicitantă. Racii, acuzați pe nedrept

Marele regret al lui Recep Erdogan în relația cu Joe Biden: 'Lucrurile au început prost. Mergem înainte. Vom bate la alte uşi'

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

Horoscop zilnic duminică, 26 septembrie 2021. O zodie se desparte de partener! Leii cheltuie mulți bani!

VĂRSĂTOR: 10 lucruri inedite despre zodia Vărsător. De ce se spune că sunt curioșii zodiacului?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies