Ce sa-i dai sa bea ca sa faca tot ce vrei tu, in functie de zodie

La fel ca oricare alta preferinta, atunci cand vine vorba de bauturile preferate, si zodiile au un cuvant de spus.

 

Ce sa-i dai sa bea ca sa faca tot ce vrei tu, in functie de zodie
La fel ca oricare alta preferinta, atunci cand vine vorba de bauturile preferate, si zodiile au un cuvant de spus. Astfel, este usor sa obtii tot ce vrei de la partener, fara sa fie nevoie sa incerci prea tare sa-l convingi, daca stii ce elixir sa-i dai de baut.
Berbec. Berbecul este foarte atras de distractie. Ii place orice tip de exces, adrenalina, alcool, desfrau. Berbecului i se potrivesc urmatoarele cocktail-uri: Cosmopolitan si Mojito. Serveste-i-le si sigur iti va oferi tot ce vrei.
Taur. Taurul are o atractie mare pentru sex, locuri indraznete pentru o partida perfecta, persoana aleasa pe spranceana si bautura desfraului. Taurului i se potriveste vinul rosu si sigur isi va da frau liber, fiind introvertit din sine. Putin alcool ajuta mereu.
Gemeni. Gemenii au un caracter dual. O parte din ei ii trage catre calea cea buna, iar o parte viseaza desfrau, sex, alcool, distractie. Vor alege mereu ce e mai bine pentru ei insa isi vor pastra si latura usor salbatica. Cocktail-urile potrivite pentru gemeni sunt: Green apple, Margarita.
Rac. Racul este pus mai mereu pe sotii. Desi este o zodie foarte sensibila, de cele mai multe ori da dovada ca toata sensibilitatea lui e usor teatrala. Racului i se potrivesc urmatoarele bauturi: Vinul Rose si Cognac pentru a-si arata adevarata fata. Doar atunci pot fi convinsi sa faca anumite compromisuri.
Citeste continuarea pe lyla.ro

Astfel, este usor sa obtii tot ce vrei de la partener, fara sa fie nevoie sa incerci prea tare sa-l convingi, daca stii ce elixir sa-i dai de baut.  

Berbec
Berbecul este foarte atras de distractie. Ii place orice tip de exces, adrenalina, alcool, desfrau. Berbecului i se potrivesc urmatoarele cocktail-uri: Cosmopolitan si Mojito. Serveste-i-le si sigur iti va oferi tot ce vrei.

Taur
Taurul are o atractie mare pentru sex, locuri indraznete pentru o partida perfecta, persoana aleasa pe spranceana si bautura desfraului. Taurului i se potriveste vinul rosu si sigur isi va da frau liber, fiind introvertit din sine. Putin alcool ajuta mereu.

Gemeni
Gemenii au un caracter dual. O parte din ei ii trage catre calea cea buna, iar o parte viseaza desfrau, sex, alcool, distractie. Vor alege mereu ce e mai bine pentru ei insa isi vor pastra si latura usor salbatica. Cocktail-urile potrivite pentru gemeni sunt: Green apple, Margarita.

Rac
Racul este pus mai mereu pe sotii. Desi este o zodie foarte sensibila, de cele mai multe ori da dovada ca toata sensibilitatea lui e usor teatrala. Racului i se potrivesc urmatoarele bauturi: Vinul Rose si Cognac pentru a-si arata adevarata fata. Doar atunci pot fi convinsi sa faca anumite compromisuri.

Citeste continuarea pe lyla.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate