EXCLUSIV Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Nu s-au ferit să o recunoască: "E mult mai acidă și mult mai dificilă..."

Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Cei doi au dezvăluit cum a evoluat relația lor după ce s-au întors în România.


In articol:

Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Cei doi s-au cunoscut într-un cadru de poveste, s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și au decis să își continue povestea de dragoste și după revenirea în țară, moment în care au constatat că lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât păreau inițial.

Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Nu s-au ferit să o recunoască: "E mult mai acidă și mult mai dificilă..."

Andrei și Karina, cei doi îndrăgostiți de la "Survivor România", au avut parte de o mulțime de provocări după ce s-au întors din Republica Dominicană. Dacă acolo își puteau trăi povestea de iubire în liniște, departe de toată agitația, întoarcerea în România a reprezentat o adevărată încercare pentru cei doi. Viața lor s-a schimbat complet, au fost nevoiți să facă față problemelor, lucru care, așa cum era de așteptat, și-a pus amprenta asupra relației lor.

Citeste si: Andrei si Karina, moment romantic! Tanarul i-a cantat iubitei sale cateva versuri superbe!

Într-un interviu exclusiv pentru Kanal D, cei doi îndrăgostiți ne-au povestit cum au evoluat lucurile atunci când au ajuns în România.

"După "Survivor România" cred că s-a întâmplat viața. S-a schimbat clar viața pentru că acolo ne-am cunoscut într-un fel, într-o ambianță, aici în viața reală e puțin mai complicat și cred că asta ar fi ceva ce s-a schimbat. E mult mai acidă și mult mai dificilă și mai complicată viața în doi într-o lume cu o societate ca cea în care trăim.", a spus Andrei.

"După "Survivor România" ne-a lovit viața reală. Lucrurile s-au schimbat, într-adevăr pentru că acolo nu aveam griji, trăiam cumva altfel. Grija noastră cea mai mare era foamea, erau jocurile de imunitate. Ei bine, în România au început alte griji. Unde stăm? Ce facem? Hai să ne ocupăm timpul. Hai să facem diferite activități. Cum ne împărțim timpul? Unde mergem? În toate astea hai să ne ocupăm și de noi pentru că trebuie să facem lucruri și pentru noi, pentru ca relația noastră să ducă înainte. A fost puțin ciudată perioada de acomodare, dar cred că deja am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine.", a spus Karina.

Citeste si: Karina de la "Survivor România", momente de panică din cauza lui Andrei: "Îmi vine rău!"

Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni." Ce s-a întâmplat după vizita la Hațeg?

Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni." Fostul concurent de la "Survivor România" le-a dat mari emoții surorilor Sterp. Ce s-a întâmplat la Hațeg?

Andrei Ciobanu: "Familia Sterp trage țepe la oameni."Ajunși la Hațeg, Andrei Ciobanu și iubita lui, Karina, s-au gândit să le facă o vizită celor din familia Sterp. Ce s-a întâmplat după?

Andrei Ciobanu și Karina au decis să meargă în vizită la Iancu Sterp, fostul lor coleg de la "Survivor România" și pentru că și-au dorit ca apariția lor să fie una memorabilă, cei doi au pus la cale o farsă pentru surorile lui Iancu. Astfel, Andrei s-a deghizat într-un client nemulțumit care a mers în magazinul de brânzeturi al familiei Sterp și a început să facă acuzații grave la adresa acestora.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andrei Ciobanu de la Survivor România l-a dat de gol pe Iancu Sterp: „El e cu Emy acum...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies