Ce s-a întâmplat cu Daiana după scenele de violență din emisiune? Andreea Mantea a făcut anunțul

Comportamentul violent pe care Daiana l-a avut la adresa Ellei nu a rămas nepedepsit. Ce a pățit concurenta de la "Puterea Dragostei" în gală?


In articol:

Conflicul dintre Daiana și Ella a scăpat de sub control în această săptămână și pe lângă limbajul violent, Daiana a folosit și violența fizică pentru a se impune în fața Ellei. Având în vedere cele întâmplate, staff-ul emisiunii "Puterea Dragostei"  a luat o decizie în ceea ce o privește pe Daiana, iar informațiile i-au fost comunicate în gală de către Andreea Mantea.

Citeste si: Cum arată presupusa iubită a lui Livian? Au apărut imaginile cu Renata

Ce s-a întâmplat cu Daiana după scenele de violență din emisiune? Andreea Mantea a făcut anunțul

Daiana a devenit violentă în emisiune, un comportament aspru criticat de toată lumea, inclusiv de colegii din casă. Astfel, pe lângă faptul că i-a fost atrasă atenția că acest lucru nu este frumos și că nu ar mai trebui să se repete, Daiana a primit și un cartonaș galben.

Citeste si: Femeia cu care Jador a petrecut la mare. Cum a reacționat Ella?

Cele două concurente care au fost implicate în scandal, Ella și Daiana, nu au făcut pace până în prezent, ci doar au decis să se evite reciproc.

Andreea Mantea: Știu că mă repet și știu că sunt exact cum erau bunicile sau mamele voastre în copilărie, dar trebuie să înțelegeți. Da, știu, este mai ușor să întinzi mâna și să rezolvi problema așa, dar dacă vrei să te schimbi ca om și să faci ceva în viața asta, sub nicio formă nu ridici mâna, nu bagi mâna în părul cuiva, nu vorbești cum ai vorbit. 

Daiana: Am exagerat puțin.

Andreea Mantea: Primești un cartonaș galben. Sper din tot sufletul meu să fie ultimul pe care îl primești pentru că vreau să te schimbi.

Daiana: Da, promit că o să mă schimb.

Citeste si: Bianca a vorbit în premieră despre Ella de la Puterea dragostei și Livian. Ce a spus despre „vizita” la hotel a celor doi! EXCLUSIV de la Istanbul

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate