Ce placeri "murdare" ai in functie de zodie? Afla care sunt cele mai neastamparate zodii

Viata sexuala a fiecarei persoane depinde in mare parte de semnul zodiacal sub care s-a nascut. Chiar daca e prea greu de crezut, stelele care te guverneaza au un cuvant important de spus atunci cand vine vorba de cele mai nestapanite dorinte.

Berbec

Berbecilor le place sexul pasional, sălbatic, cu respiraţii profunde şi orgasme dintre cele mai explozive. Chiar dacă totul se întâmplă pe repede-înainte şi  nu excelează la capitolul răbdare, vor tot, dar TOT tacâmul. Sunt mari amatori ai sexului oral pe care îl oferă fără reţineri atâta timp cât îl primesc şi ei, mai ales atunci când vine de la un partener experimentat.

Taur

Oricât de cuminţei ar putea părea taurii în viaţa de zi cu zi, atunci când ajung între aşternuturi le cam piere timiditatea.  Atât de mult,  încât n-ar zice “NU” unui “ménage a trois”. Fanteziile lor sexuale se învârt în jurul partidelor cu mai mulţi parteneri, cel puţin doi. Şi da, ne referim atât la bărbaţi, cât şi la femei.

Gemeni

Chiar dacă majoritatea gemenilor îşi încep seria  partidelor sexuale  într-un mod cel puţin conservator, tot ce au nevoie ca să dea frâu liber fanteziilor este un partener fără limite.  Dacă au norocul ăsta, obiceiurile lor amoroase se vor schimba categoric, vor vrea din ce în ce mai mult, iar fetişurile lor vor ieşi uşor, uşor la iveală din colţul unde au fost ţinute sub lacăt. Printre gândurile lor ascunse se numără  tehnicile de bondage, sexul cu mai mulţi parteneri, bărbaţii adoră să privească două femei care se satisfac una pe cealalată, iar femeile  sunt înnebunite după jucăriile erotice şi după sexul la viteză.

Rac

Ştim cu toţii cât de geloşi sunt racii, aşa că îţi poţi lua gândul de la sexul cu mai mulţi parteneri.  Dar nu-ţi face griji, chiar dacă nu vei avea vreodată acces la un “menaj a trois”, cu un nativ rac, sexul clasic va trece la un alt nivel.  Cu cei născuţi sub acest semn zodiacal poţi fi sigur că nicio poziţie din Kamasutra nu va scăpa neîncercată. Să nu te surprindă nici dacă vei găsi în sertăraşul de lângă pat cele mai interesante jucării sexuale, iar în dulapul lor cele mai îndrăzneţe costume. Le place la nebunie să interpreteze roluri şi să te aresteze cu o pereche de cătuşe cu blăniţă.

Leu

De data asta nu trebuie să-ţi fie frică să intri în cuşca leului. Contrar a ceea ce ţi-ai putea imagina, leilor le place sexul cuminţel.  Cuminţel, dar bine făcut. Leoaicele vor să le lipeşti de peretele liftului şi să le  “înveţi minte”. Nu te sfii, dă-le ce le place!  Muşcă-le, trânteşte-le pe birou,  trage-le de păr şi oferă-le un sex oral ca la carte.  Bărbaţilor le place să domine partida şi să facă sex în cele mai îndrăzneţe locuri, mai ales în cele publice.

Fecioara

Romantice şi sensibile aşa cum le ştim, fecioarele visează la momente erotice în natură. Probabil că te gândeşti   că dacă tot vor sex pe pajişte sau lipite de vreun copac în parc, vor să fie privite de alţii în timpul partidei. Ei bine, nu e aşa! O fecioară se va inhiba imediat cum îşi va da seama că alţi ochi în afară de ai partenerului sunt aţintiţi asupra ei.  În dormitor există o diferenţă clară între femeile şi bărbaţii născuţi sub acest semn. În timp ce bărbaţii se pot arăta mai mult decât entuziasmaţi de a face sex cu două partenere, femeile... citeste mai multe pe kfetele.ro!

Citeste si: Cutremur total la RCS-RDS. Anunțul făcut astăzi de companie. Este vorba de o sumă uriașă - capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies