Ce NU mai face Elena Marin de când s-a întors de la Survivor România: ”Evit să mă...”

,
Ce NU mai face Elena Marin de când s-a întors de la Survivor România: ”Evit să mă...”
Lucrul pe care Elena Marin nu-l mai face

Elena Marin a făcut dezvăluiri halucinante despre un lucru pe care nu-l mai face de când s-a întors de la Survivor România. Faimoasa a mărturisit că este îngrozită.


In articol:

Elena Marin a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România. Aceasta a fost eliminată înainte de marea finală, după șase luni în care s-a luptat din greu și și-a depășit orice limită pentru a ajunge în finală.

Pe parcursul competiție, Elena s-a confruntat cu probleme hormonale care au dus la o transformare fizică la care nici faimoasa nu se aștepta. Ce nu mai face Elena de când s-a întors de la Survivor România?

Lucrul pe care Elena Marin nu-l mai face de când a revenit de la Survivor

Elena a făcut declarații uimitoare despre lucrul pe care nu-l mai face de când a revenit din Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că nu se poate uita în oglindă până nu va ajunge la aspectul fizc pe care îl avea înainte de comptiție. Faimoasa a suferit transformări uluitoare, după ce s-a confruntat cu probleme hormonale.

Ce NU mai face Elena Marin de când s-a întors de la Survivor România: ”Evit să mă...”
Elena Marin nu este incantata de cum arata

Citeste si: Elena Marin, parere sincera despre Jador si Culita Sterp! Ce mesaj le-a transmis celor doi fosti coechipieri de la Survivor Romania 2021 Declaratie SURPRIZATOARE despre Georgiana Lupu

”Când m-am privit în oglindă, a fost tragic.

Până nu ajung la forma la care îmi doresc eu, evit să mă privesc în oglindă. Am grijă ce mănânc, iar ceea mă bucură este că nu am pofte. Acolo eram privați de tot ce voiam, dar acum, că pot avea tot ce îmi doresc, nu am pofte. Poate și pentru că îmi doresc să revin la forma inițială, iar ambiția mea este mai mare.
Momentan nu fac sport, aștept să văd ce spun medicii.
Încă mă doare glezna, este umflată și îmi este greu să port tocuri. Nu aș vrea să fac sport din disperarea mea de a reveni la forma inițială și să stric altceva. Meseria mea este dansul și trebuie să știu că sunt aptă”,
a spus Faimoasa la Ștafeta Mixtă.

Ce NU mai face Elena Marin de când s-a întors de la Survivor România: ”Evit să mă...”
Elena Marin nu se mai uita in oglinda

Mediul nefavorabil din jungla dominicană și-a pus amprenta în mod negativ asupra Elenei Marin, care a suferit schimbări majore la nivelul fizicului.

S-a putut observa pe parcursul competiției că faimoasa s-a umflat la față și părea că a acumulat mai multe kilograme, față de cum arăta când a intrat în concurs, deși ea nici nu mânca. Dereglările hormonale au adusă pe fosta concurentă într-un punct în care nici ea nu este încântată de aspectul său fizic, însă este în proces de refacere.

Citeste si: Elena Marin, despre relatia nestiuta cu Albert Oprea la Survivor Romania 2021: "Noi în mod normal nu aveam voie să vorbim, dar cand ieseam..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Elena Marin, despre relatia nestiuta cu Albert Oprea la Survivor Romania 2021: "Noi în mod normal nu aveam voie să vorbim, dar cand ieseam..."

Ordin dat de prefect peste capul judecătorilor: Primarul condamnat pentru pornografie infantilă este demis

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Elena Marin, parere sincera despre Jador si Culita Sterp! Ce mesaj le-a transmis celor doi fosti coechipieri de la Survivor Romania 2021 Declaratie SURPRIZATOARE despre...

Elena Marin, detalii despre asa-zisa relatia intima dintre Roxana Ghita si Musty din timpul competitiei Survivor Romania 2021!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies