Ce făcea mama băiețelului înecat din Găești înainte să-și ia viața. Durerea pierderii copilului a fost prea mare

,
Ce făcea mama băiețelului înecat din Găești înainte să-și ia viața

Durerea pierderii copilului a fost prea mare

[Sursa foto: Facebook Năstase Camelia]

Un băiețel din Găești a murit înecat în piscina familiei. La scurt timp după tragedia, Cami, mama lui, și-a pus capăt zilelor din cauza durerii mult prea mari.

Miercuri, pe 28 septembrie 2022, Albert, un băiețel din Găești, județul Dâmbovița, a fost găsit fără viață în piscina din curtea părinților săi.

Pentru că cel mic a rămas nesupravegheat timp de câteva momente, Albert s-a dus spre piscina familiei și a căzut în ea, acolo unde s-a lovit în cap.

Ce făcea mama băiețelului înecat înainte să se sinucidă

Mama lui Albert, Cami, l-a găsit pe băiețel fără suflare în piscină, moment în care a început să țipe după ajutor. După spusele martorilor, mama băiatului s-ar fi rugat în genunchi zeci de minute pentru ca micuțul să fie salvat și să trăiască în continuare. Din nefericire, medicii care au venit la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru Albert, decât să constate decesul.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”

Imediat după ce Albert a fost declarat mort, mama lui, Cami, a fugit într-o livadă din apropierea casei. Șase ore mai târziu, a fost găsită spânzurată. Femeia s-a sinucis pentru că nu a putut suporta durerea pierderii fiului ei.

Mama lui Albert, Cami: „Bucurați-vă de copilărie și de compania lor”

Înainte să moară, Camelia, mama micuțului înecat în piscina familiei din Găești, a transmis, pe pagina personală de Facebook, un mesaj emoționant în care îndeamnă părinții să iubească și aprecieze copiii cât încă sunt mici.

Citeste si: Ultimul mesaj al fetei spânzurate pentru că l-a ucis pe cel care voia să o violeze: „Mamă, în noaptea aia blestemată, eu trebuia să fiu cea omorâtă”

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați”, a transmis Cami, pe Facebook.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mesajul sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”

În plină criză mondială, România intră puternic pe piața semiconductorilor: pas crucial făcut de România

Mesajul sfâșietor al surorii Cameliei, femeia care și-a pus capăt zilelor după ce băiețelul ei s-a înecat în piscină: „Ne-ați rupt sufletul în mii de bucăți”

Cine este băiețelul din Arad, găsit înecat în râul din spatele casei! Copilul suferea de autism, iar mama îl abandonase

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies