Ce cred anchetatorii, după ce un militar francez a murit în condiții suspecte. Acesta a fost înjunghiat cu o foarfecă

Author: Andreea Buinoschi

Ce cred anchetatorii, după ce un militar francez a murit în condiții suspecte. Acesta a fost înjunghiat cu o foarfecă

Sursa: INQUAM PHOTOS-Octav Ganea.

Un militar francez a fost găsit fără suflare, într-un hotel din București, după ce a fost înjunghiat cu o foarfecă. Acesta era venit de doar trei zile în Capitală, iar moartea sa este una suspectă.

O anchetă de amploare se află în plină desfășurare în București, după ce un militar francez a fost găsit fără viață, într-un hotel.

A fost cerută autopsia, iar moartea acestuia ridică foarte multe semne de întrebare.

Ce cred anchetatorii, după ce un militar francez a fost găsit fără viață, într-un hotel din București

Procurorii militari români sunt cei care investighează cazul, dar aceștia nu exclud varianta sinuciderii, ba chiar o consideră ca fiind cea mai plauzibilă. Anchetatorii au ajuns la această concluzie, deoarece nu au găsit nici urme de violență și nici nu pare ca cineva să fi intrat cu forța, susțin sursele digi24.ro.

Cu toate acestea, a fost cerută și autopsia, deoarece este luată în calcul și posibilitatea ca acesta să fi fost ucis. Miliarul francez a fost văzut ultima dată vineri, 4 noiembrie, de către colegii săi, dar și de către personalul hotelului, toate persoanele urmând să fie audiate.

Ambasada Franței la București nu a făcut niciun comentariu în legătură cu acest incident. Mai mult decât atât, moartea suspectă a militarului francez vine la doar câteva zile de când militarii francezi, cantonați la baza militară din Cincu, județul Brașov, au spus că nu sunt mulțumiți de condițiile de care au parte.

Citeste si: Primul convoi militar din Franța a intrat în România. Acesta a ajuns la Cincu, după un drum de aproximativ 2.000 de kilometri

Soldații francezi de la Cincu se plâng de condițiile „mizere”

Mai mulți soldați francezi au fost cantonați la Cincu, în cadrul unei misiuni NATO. Aceștia se plâng de condițiile „mizere” pe care le-au primit, iar postările prin care demonstrează acest lucru au stârnit reacții în Franța.

Postările militarilor francezi au fost preluate de către deputații partidului Franța Rebelă, iar subiectul urmează să fie discutat în Adunarea Națională.

Militarii francezi s-au confesat jurnalistei de investigații Justine Brabant, care lucrează pentru publicația franceză Mediapart. Aceasta a notat că șobolani și câini fără stăpân se plimbă printre gunoaiele strânse în pubele, de numărul prea mic de toalete, dar și de construcțiile trimise dn Mali, prefabricate și murdare.

Actrița Tania Popa împlinește 50 de ani pe 19 ianuarie. De-a lungul timpului a suferit două comoții cerebrale

Totul este descris înstr-un singur cuvânt: „mizerie”. De asemenea, și mesele sunt sărăcăcioase, în comparație cu efortul pe care militarii îl depun în timp ce se antrenează. Mai mult decât atât, atât soldații, cât și rudele lor au spus că toate condițiile sunt precare și că totul arată ca și când ar fi pe câmpul de luptă.

Citeste si: De ce Vânătorii de munte sunt considerați cea mai puternică armă din Armata României. Primele unități au fost înființate în anul 1916

În tot acest timp, Ministerul Apărării Naționale susține că partea franceză este cea care ar trebui să se ocupe de oferirea condițiilor militarilor, fiind „asumate integral” de către aceasta.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies