Ce bombă sexy era Ana-Maria de la "Puterea dragostei" la 19 ani! Fotografiile fierbinți care i-au înnebunit pe toti

Author: R.V.

Ana-Maria Lindaru este una dintre cele mai frumoase concurente de la "Puterea dragostei".

Are abia două săptămâni de când se află în casa iubirii și deja formează un cuplu cu Bogdan Mocanu. Frumoasa Ana-Maria s-a integrat perfect in competiția matrimonială și se întelege de minune cu restul concurenților. Pe Bogdan Mocanu a reușit să-l cucerească pe loc cu frumusețea ei și prin felul său de a fi. 

Citeste si: Roxana nu se mai ascunde! Ce a făcut cu noul concurent din "Puterea dragostei"! "Eu și Marius Alexandru..."

Tânăra, în vârstă de 25 de ani are un corp de invidiat, are un caracter puternic, dar este pașnică și sociabilă din fire și nu s-a lăsat umilită Roxana care a încercat să o desființeze când aa flat că vrea să se cupleze cu Mocanu și că a avut o relație, cu mult timp în urmă, cu Andy Adetu.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", surprinsă cu un celebru manelist român. Fanii, indignați de poze. "Lasă-l, întoarce-te la Mocanu!"

Iată cum arăta Ana-Maria la 19 ani. Nu-i așa ca era, parcă, și mai frumoasă?

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Citeste si: Daniel și Rafaela, foștii concurenți de la "Puterea dragostei", sunt împreună? Fotografia care i-a dat de gol

7 ianuarie 2023: Praznicul Sfântului Ioan Botezătorul. Sfârșitul oficial al Sărbătorilor de iarnă

Citeste si: Bernadette de la "Puterea dragsotei" a vrut să-și facă o poza sexy, dar s-a făcut de râs! Detaliul rușinos care a ieșit la iveală

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.