Ce au gasit japonezii in apele oceanului, este de-a dreptul infricosator! Creatura pe care au descoperit-o iti da cosmaruri daca o privesti. Urmareste VIDEO si vei intelege!

,

Oficialii de la Awashima Marine Park au facut cateva declaratii referitoare la creatura pe care au descperit-o in ocean.

Ei au declarat ca monstrul este o creatura care nu s-a schimbat prea mult din timpurile preistorice. Rechinul are o infatisare primitiva ceea ce face ca multi cercetatori sa-l catalogheze drept apartinand erei mezozoice. De fapt, National Geographic semnaleaza faptul ca oamenii de stiinta ii atribuie o infatisare folclorica pestelui din cauza infatisarii lui.

Rechinul are corp asemanantor unui sarpe si are 300 de dinti. Aceasta este a doua creatura semnalata dupa ce cativa pescari au reusit sa captureze in Australia un monstru destul de ciudat la o adancime de 700 de metri.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux în valoare de peste 800.000 de euro în mai puțin de 60 de secunde

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Un grup de hoți a furat cinci mașini de lux în valoare de peste 800.000 de euro în mai puțin de 60 de secunde

Părinții unui bebeluș bolnav refuză să primească sânge de la persoanele care sunt vaccinate. Viața copilului depinde de operație

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies