Ce a pățit un român care a vrut să meargă la prostituate, în Italia. A dat peste soția lui, care își negocia prețul

Author: Andreea Buinoschi

Ce a pățit un român care a vrut să meargă la prostituate, în Italia. A dat peste soția lui, care își negocia prețul

Sursa: Istock

Surpriză de zile mari pentru un roman care a vrut să meargă la prostituate, în Italia, dar mare i-a fost mirarea atunci când a dat chiar peste soția sa. Aceasta încerca să obțină un preț cât mai bun pentru serviciile prestate.

Un român și prietenul lui au decis să își satisfacă plăcerile trupeși la prostituate,

în Italia, dar unul dintre ei a dat peste soția lui. Lucrurile nu au rămas așa, iar bărbatul și-a făcut singur dreptate, așa cum a știu el cel mai bine.

Un român care a mers la prostituate a dat peste soția lui, în Italia

În anul 2019, Ciociaro, un italian în vârstă de 32 de ani, din Frosionne, a făcut cunoștință cu un român de vârsta sa.

Cei doi s-au împrietenit și, într-o seară, au decis să bea câteva pahare de alcool împreună, doar că lucrurile urmau să ia o adevărată întorsătură.

După ce au băut, cei doi au ajuns la concluzia că lipsea ceva din peisaj, motiv pentru care au decis să meargă la prostituate, căci nevoile trupești își spuneau cuvântul. Când au ajuns la fața locului, cheful de distracție a „fugit” imediat din mintea românului, când

a dat de ultima persoană la care s-ar fi așteptat să fie acolo.

Citește și: Motivul pentru care tânărul nepalez, găsit mort într-o ghenă din Capitală, și-a pus capăt zilelor. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el ”Era o persoană tăcută. Nu vorbea mult. Dar nu era un băiat rău”

Românul a găsit-o pe soția lui, la „treabă”, în timp ce negocia prețul pentru

serviciile pe care urma să le presteze. Nici nu i-a mai trebuit timp cât să digere informația, că bărbatul s-a înfipt în părul femeii și, mai mult târâș, a dus-o la mașină, relatează frosinoneweb.net.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Acesta și-a vărsat toți nervii pe femeie, începând să o lovească cu pumnii și cu picioarele. Descărcarea nervoasă a acestuia a fost întreruptă de către un polițist care se afla în zonă. Omul legii a alertat, imediat, mai mulți carabinieri.

Românul și-a ucis soția cu sânge rece

Românul și proaspătul lui prieten italian au fost arestați și anchetați  pentru răpire, pentru tâlhărie, dar și pentru alte violențe, deoarece i-ar fi smuls femeii geanta din mână, așadar, ambii bărbați au fost trimiși în judecată.

Mai mult decât atât, înainte ca procesul penal să înceapă, românul și soția lui au revenit în România, împreună. Nu a durat mult de când cei doi au revenit pe plaiurile natale, că o ceartă aprinsă a luat naștere.

Subiecte simulare BAC 2023 Fizică: Barem de corectare Edu.ro

Plin de furie, bărbatul și-a împușcat soția, iar aceasta a decedat în urma rănilor suferite. După ce a conștientizat ceea ce a făcut, românul a fost cuprins de vină și, într-un moment de disperare, și-a pus capăt zilelor.

Citește și: Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat. Cine este principalul suspect

Din cauza acestui lucru, singura persoană care a ajuns să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat a fost italianul de 32 de ani care a primit trei ani de închisoare, în urma acuzațiilor de tâlhărie, de răpire și de alte violențe.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.