Ce a pățit o tânără care mergea cu metroul la stația Mihai Bravu! Tot mai multe femei sunt agresate zilnic: „Mă privea cu satisfacție când a văzut că m-am speriat”

,
Metrou

Ce a pățit o tânără care mergea cu metroul la stația Mihai Bravu! Tot mai multe femei sunt agresate zilnic: „Mă privea cu satisfacție când a văzut că m-am speriat”

[Sursa foto: PixaBay]

O tânără care mergea cu metrou pe ruta Anghel Saligny - Preciziei a fost hărțuită sexual de un bărbat în văzul tuturor. În afară de o altă tânără, absolut nimeni nu a sărit în ajutorul fetei.


In articol:

O tânără care circula cu metroul la stația Mihai Bravu a avut parte de o întâmplare cu totul și cu totul marcantă.

Tânăra a fost hărțuită sexual de către un bărbat, care îi indica ostentativ să privească fotografii cu organul lui genital în văzul tuturor călătorilor.

O tânără a fost hărțuită sexual în metrou, la stația Mihai Bravu, din București

O tânără a fost hărțuită sexual în metrou, la stația Mihai Bravu, din București

[Sursa foto: Facebook MetroCrush]

„Aseară (22/01/22) în jurul orei 18:12 am fost hărțuită sexual în metrou pe ruta Anghel Saligny- Preciziei. Mai precis, incidentul a avut loc la stația Mihai Bravu. Pe scaunul vizavi de mine se afla un individ care mă privea insistent și care ulterior a început să îmi facă cu ochiul. I-am evitat privirea și chiar mă gândeam că poate mi s-a părut( „Poate are ceva în ochi?”, „Poate a clipit ciudat?!”).

Lucrurile au degenerat super rapid în ideea în care individul s-a ridicat, a venit în fața mea, s-a uitat preț de câteva secunde pe harta cu magistralele Metrorex care se afla deasupra mea și după s-a așezat lângă mine. Am vrut să mă ridic din prima secundă în care l-am simțit lângă mine și exact în momentul în care am dat să mă ridic de pe scaun, bărbatul a dat luminozitatea telefonului la maxim, a îndreptat telefonul spre mine și mi-a arătat poză cu organul lui genital. A și a „lovit” ecranul telefonului cu degetul astfel încât să-mi atragă atenția și dădea scroll prin galeria foto unde erau doar poze cu penisul lui.

Citeste si: Dramă la munte: Un copil de 6 ani a căzut din telescaun la Poiana Brașov! Cum s-a putut petrece accidentul

M-am ridicat și l-am întrebat dacă ii se pare okay ce face. Evident.. Nu mi-a răspuns.. Făcea semne cu mâna că nu aude ce zic. Moment în care am început să țip, să vorbesc despre felul în care femeile sunt victimele hărțuirii sexuale și ce impact are hărțuirea sexuală asupra lor/noastră și l-am și înjurat.. Pentru că da, eram super speriată și mai și spunea că sunt nebună, că inventez și că nu e adevărat ce spun (că nu mi-a arătat poză cu organul lui genital).

Încerc să nu dau foarte multe detalii (cum ar fi felul bolnav în care mă privea cu satisfacție când a văzut că m-am speriat inițial) pentru că nu vreau să creez disconfort oamenilor care citesc această postare și încerc să o fac cât mai scurtă.

Nimeni nu a reacționat atunci când tânăra a fost hărțuită. O singură fată s-a implicat

Nimeni nu a reacționat inițial. Povestea e mai lungă, au mai fost lucruri despre care o să vorbesc (cum ar fi faptul că paznicul din metrou nu a avut nicio reacție, ba chiar mi-a spus că vagonul în care s-a întâmplat incidentul nu este responsabilitatea lui, ci al altui coleg de-al dânsului).

Citeste si: Greva angajaților STB continuă și astăzi! Traficul este în continuare blocat, cetățenii nu mai pot circula cu autobuzul

Mulțumiri din suflet fetei (singura persoană care a reacționat) care a venit la mine și m-a întrebat dacă sunt bine, dacă am nevoie de ceva și care a coborât cu mine și s-a asigurat că individul nu coboară după mine (așa cum m-a și amenințat în momentul în care i-am făcut poză). Chiar apreciez. Lumea are nevoie de mai mulți oameni ca tine”, a povestit tânăra care a fost agresată.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Cine este șeful polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Romanii, îngroziți de secția pe care o conduce

Vladimir Putin îi dă o lovitură lui Joe Biden: I-a interzis intrarea în Rusia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Anunț tulburător din partea medicului Bob Djavan! După pandemia de COVID-19 ar urma un val de boli crunte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies