Ce a făcut Doru Todoruț, pe lângă cariera de cântăreț! Puțină lume știe asta despre solistul de la Deepcentral: „Primeam mai multe flori decât colegele mele”

Author: Lavinia Medrea

Puțină lume știe asta despre solistul de la Deepcentral

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, a fost invitat în ultimul episod din „Duet cu Alexandra”.

Invitat în ultima ediție a emisiunii online „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, a povestit ce carieră a mai avut, pe lângă cea de

cântăreț.

Ce a făcut Doru Todoruț, pe lângă cariera de cântăreț

Deși toată lumea îl știe drept solistul de la Deepcentral, trupa care l-a propulsat în anul 2008 și ale cărei piese încă se ascultă și în ziua de azi. Doru Todoruț a avut o perioadă în care nu a cântat, ci a predat. A fost profesor de Științele Educației și și-a iubit foarte mult meseria.

„Fiind învățător, primeam mai multe flori decât colegele mele. Și primeam mai multe flori și am devenit, cred că din cauza asta, un romantic. Și le dădeam pe stradă, când vedeam doamne, unele se uitau ciudat, dar până la urmă ajungeam și cu niște flori acasă la mama, mai am o soră, îi dădeam o plasă (n.r.: de mărțișoare).

Citește și: Vescan, declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”: „Primii opt-zece ani, nu am avut bani să fac nimic”. Ce sacrificii a făcut artistul la început

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer

Citește și: Tensiune mica: ce cauze sunt si cum trebuie sa actionati

(...) Și acum îmi scriu (n.r: foștii lui elevi), dar acum sunt căsătoriți, cu copii. Îmi mai scriu și mă bucură de fiecare dată. A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine în care m-am descoperit pe mine, m-am raportat altfel la viață și la evoluția omului așa, în parcursul ei, în viață”, a povestit Doru Todoruț.

Ce proiect și-a lansat Doru Todoruț

Deși nu s-a mai auzit nimic de Deepcentral, Doru Todoruț nu a stat degeaba. Artistul și-a înființat un nou proiect și, de asemenea, se ocupă și de proiectul 2 GENTS, trupa în care este alături de Ciprian Rogojan, dar cu un profil total diferit de cel al trupei cu care s-a lansat în anul 2008 și care a avut un succes răsunător. Este vorba de muzică clasică!

Hollywood glam & farmec romanesc la avanpremiera filmului

Citește și: „L-am întâlnit pe el după două zile după rugăciunea pe care am avut-o”. Betty Salam, dezvăluiri emoționante despre momentul în care l-a întâlnit pe soțul ei

„Am pornit un proiect nou, Doru Todoruț, în care mă expun așa cum sunt, cu stările mele, îmi place să mă gândesc la proiectul ăsta ca fiind unul relaxat, exact cum sunt acum și aici, în care compun când vreau, postez ce vreau și e foarte interesant și provocator pentru mine. Și, pe de altă parte, muzical vorbind, mai am proiectul 2 GENTS, cu Cici Rogojan, în care avem evenimente cu orchestră, cu cor, acolo e altceva, am făcut cunoștință cu tot ce înseamnă muzica clasică, cu partituri, cu dirijori, cu tot felul de lucruri interesante”, a declarat Doru Todoruț. 

 


Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”