Ce a apărut pe contul de socializare al lui Lucian Barbu la scurt timp după ce a părăsit Survivor România 2021! Fanii sunt în delir

,
Lucian Barbu, războinici
Lucian Barbu, imagini incredibile pe contul de Instagram

Lucian Barbu este primul concurent de la Razboinici eliminat de la Survivor România 2021. Pe contul său de socializare au apărut imagini care i-au şocat pe urmăritori.


In articol:

Lucian Barbu a avut un parcurs extraordinar la Survivor România 2021, a fost unul dintre cei mai buni concurenţi de la Războinici, care a adus echipei nenumărate puncte.

De curând pe contul său de socializare au apărut imagini uimitare cu o persoană cunoscută.

Ce imagini au apărut pe contul de socializare a lui Lucian Barbu

Lucian Barbu a fost nevoit să părăsească copetiţia Survivor România, după accidentarea la picior. Lucian a avut un parcurs incredibil pe traseel din Republica Dominicană, iar asta îl face pe fostul concurent din echipa Războinicilor să plece împlinit acasă. 

Pentru Lucian Barbu, Survivor România a fost cu adevărat o experienţă frumoasă. Amna a fost şi ea eliminată în urma voturilor publicului şi va merge acasă la fiul ei, de care îi este foarte dor.

Cu cine a fost surprins Lucian Barbu în imaginile apărute pe reţelele sociale

Lucian Barbu a părăsit competiţia Survivor România 2021, însă din motive medicale trebuie să mai rămână câteva zile în Republica Dominicană, până starea sa de sănătate se va stabiliza.

Nici Amna nu a fost prea bine, artista a fost internată în spital, iar starea ei de sănătate este încă instabilă.

Lucian şi Amna se află încă în Republica Dominicană, se pare că cei doi se înţeleg foarte bine.

Citeste si: Lucian Barbu, Războinicul de la „Survivor România”, a trecut printr-o serie de încercări dramatice: „Chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”

Lucian şi Amna, blocaţi în Republica Dominicană

Lucian şi Amna sunt blocaţi în Republica Dominicană, starea lor de sănătate este instabilă, iar zborul lung către casă nu este sigur. Astfel, ei vor mai petrece câteva zile în Dominicană, unde vor fi supravegheaţi îndeaproape de medici.

Perioada perecută împreună i-a apropiat pe Amna şi Lucian. Cei doi au legat o frumoasă relaţie de prietenie. În ultimele zile, Amna a postat pe contul de Instagram mai multe filmări cu Lucian, semn că cei doi sunt foarte apropiaţi.

Lucian Barbu a distribuit imaginile puse de cântăreaţă, iar fanii au rămas uimiţi de cât de bine se înţeleg. Pagina de socializare a tânărului a crescut uluitor în acest timp.

Citeste si: Care este starea de sanatate a lui Lucian Barbu? Daniel Pavel a facut anuntul in consiliul de eliminare! Iata ce se va intampla cu Razboinicul!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Unde și-a cunoscut Culiță Sterp iubita? Daniela Iliescu a spus tot adevărul: "Ne-am cunoscut la..."

Dobânda Libor dispare pentru majoritatea valutelor

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV! Schimbare majora de difuzare

Știai că Mike Tyson a “pariat” pe succesul lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la “Survivor România”?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies