Caz uluitor. Cum a încercat un polițist să convingă o prostituată să întrețină relații sexuale cu el! Femeia s-a dus direct în instanță. Ce riscă acum omul legii

O femeie care este suspectă într-un dosar de prostituție și proxenetism, pe grup infracțional organizat, acuză un polițist din Prahova că i-a cerut favoruri sexuale.

Femeia pretinde că deține imagini trimise de polițist, în care acesta se masturbează și îi cere să întrețină relații sexuale. Dosarul este instrumentat de DIICOT, iar femeia a fost plasată în control judiciar. Polițistul, subofițer în cadrul IPJPrahova, la Serviciul de Probațiune, i-ar fi cerut acesteia să întrețină relații sexuale cu el. În schimb, polițistul i-ar fi promis că va face în așa fel încât femeia să vină mai rar la Serviciul de Probațiune, pentru a semna la controlul judiciar.

Potrivit surselor Ziarului Incomod, femeia trebuia să vină o dată la câteva zile să semneze, iar polițistul i-ar fi promis că o va ajuta să vină la câteva săptămâni.

Se pare că cei doi au ținut legătura prin whatsapp, iar polițistul i-ar fi trimis imagini în timp ce se masturba, precum și mesaje în care îi solicită să întrețină relații sexuale.  Femeia ar fi arătat instanței respectivele imagini, la una dintre înfățișări.

Sursele din Poliție ale publicației au confirmat informațiile. Pe numele polițistului va fi întocmit dosar penal pentru folosirea abuzivă a funcției în scop sexual.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate