Caz cutremurător! Un bebeluș a fost găsit abandonat într-un sac de plastic. Care e starea băiețelului 

,
autoritati Sicilia

Un bebeluş a fost găsit abandonat pe un drum de ţară din localitatea Paceco, provincia Trapani din Sicilia. 

[Sursa foto: infostiri.ro]

Caz cutremurător în Sicilia. Un bebeluş a fost găsit abandonat pe stradă, având cordonul ombilical netăiat.

Un fermier a făcut o descoperire șocantă pe un drum de țară din localitatea Paceco, provincia Trapani din Sicilia. Bărbatul a găsit un bebeluș abandonat pe stradă, având cordonul ombilical netăiat. Bărbatul i-a anunțat imediat pe carabinieri de prezența copilului, aceștia găsindu-l într-un sac de plastic.

Citeste si: Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu a aruncat un copil născut prematur la gunoi. Parchetul susține că acesta a refuzat să acorde unei fete îngrijirile necesare

Un bebeluș a fost găsit abandonat într-un sac de plastic. Care e starea băiețelului 

Copilul era pus într-o pungă de plastic și încă mai avea cordonul ombilical, cel mai probabil a fost născut acasă și nu la un spital. Micuțul a fost abandonat pe un drum de țară, lângă o sală de sport părăsită. Mama copilului știa cel mai probabil că este o zonă cu trafic redus. Din fericire, fermierul l-a găsit la timp și a anunțat autoritățile.

Bebelușul a fost dus de urgență la spitalul din Trapani, unde cadrele medicale l-au examinat. Băiețelul este bine, nu are semne de malnutriție sau urme de violență pe corp. A avut noroc pentru că a fost găsit la câteva ore, dacă nu minute, după ce a fost abandonat de mama sa. În caz contrar, acesta se putea stinge din viață în punga din plastic în care a fost găsit, notează TP24, potrivit infostiri.ro.

Citeste si: Ce a făcut criminalul din Thailanda după ce a ucis 37 de persoane dintr-un de îngrijire al copiilor. Bărbatul și-a ucis inclusiv familia

Carabinierii au cercetat zona în căutarea unor elemente care să-i pună pe urmele autorului sau autorilor unui gest care a stârnit furie și indignare, mai ales pe rețelele sociale. În acest moment, o anchetă amplă este în curs de desfășurare.

Carabinierii care au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere speră să o poată găsi pe mama copilului.

Fiind vorba despre un băiețel, oamenii legii din Sicilia l-au numit Francesco, după carabinierul care l-a găsit prima dată. 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță. Care a fost cauza

Petre Daea anunță că România va avea cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță. Care a fost cauza

Motivul pentru care nimeni nu a sărit în ajutorul fetei de 15 ani din Galați, care a fost agresată sexual de către fostul iubit, în baia unui mall

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies