Caută acum oferta intrerupător wireless sau fara fir!

În era tehnologiei, totul trebuie să se conformeze nevoii noastre de a controla inteligent sursele de energie ale locuinței noastre și toate facilitățile pe care ni le oferă mediul de viață. Astfel ne putem dovedi că prin această evoluție punem pune capăt risipei, economism timp și efort, reușind să ne bucurăm în continuare de tot confortul cu care suntem obișnuiți.

Unul dintre produsele care vine să ne conecteze la obiceiurile vieții noastre actuale, în care încercăm să integram în aplicații și contollere toate avantajele unei locuințe moderne, este întrerupătorul fără fir. Toți cei care vor să folosească evoluția tehnologiei și pentru confortul iluminatului din locuințele lor pot consulta oferta intrerupator wireless sau fara fir a magazinului online Intrerupatoare-tactile.ro.

Care sunt principalele avantaje ale folosirii unui întrerupător fără fir?

În primul rând acest tip de întrerupătoare sunt cea mai clară dovadă a modului în care tehnologia pătrunde în toate aspectele vieții noastre, facilitând modul în care controlăm utilitățile de care dispunem deja.

Astfel de întrerupătoare vin cu următoarele avantaje:

 • funcționează fără fire, fără alimentare, fără baterii;
 • pot fi controlate la distanțe de până la 25 de metri în interior și 100 de metri în exterior;
 • pot fi poziționate oriunde  și pot fi aplicate pe orice tip de suprafață, fie ea sticlă, faință, marmură, lemn etc. ;
 • neavând nevoie de alimentare, puteți să le schimbați locul în funcție de preferințe și de amenajari;
 • dacă vreți să faceți o schimbare de poziție nu mai este nevoie să aplați la serviciile specializate ale unui electrician;
 • nu necesită niciun fel de modificare a instalației electrice existente;
 • la un controller pot fi sincronizate până la 10 astfel de întrerupătoare;
 • un intrerupător poate fi conectat la un număr nelimitat de controllere;
 • pot fi controlate și printr-o aplicație pe telefon sau prin comandă vocală;
 • sunt foarte practice și economice.

Unele dintre cele mai interesante modele de intrerupătoare WiFi sunt Kinetic Energy. Ele dispun de un mod de colectare a energiei integrat. Prin simpla apăsare se produce energie kinetică. Aceasta este colectată de componentele întrerupătorului și transformată în electricitate, care este folosită pentru a transmite un semnal către controller. Această invenție face ca întrerupătoarele să nu mai aibă nevoie de fire și să poată fi folosite oriunde este nevoie de ele fără intervenții suplimentare. Grație acestui aspect s-a produs o revoluție în privința instalațiilor electrice clasice, poate cea mai importană de la apariția electricității. Pentru a folosi acest tip de intrerupătoare nu este nevoie să modificați instalațiile electice sau becurile pe care le folosiți.

Controlul asupa acestui tip de întrerupătoare se poate realiza foarte ușor. Iată care sunt pașii:

 • Conectarea la consumator prin care controllerul trebuie să fie conectat la sursa de energie.
 • Sincronizarea din controller și întrerupător prin care se apasă controllerul pentru 3 secunde până se aprinde un led roșu intermitent și apoi se apasă întrerupătorul Kinetic Energy.
 • Istalarea întrerupătorului acolo unde se dorește plasarea lui.

Așadar, procedeul pentru a vă putea bucura de un iluminat eficient cu ajutorul unui întrerupător fără fir este foarte simplu. Tot ce aveți de făcut este să apelați la un elctrician care să conecteze controllerul la sursa de energie, apoi sincronizarea decurge cât se poate de intuitiv.

În modelele disponibile în magazinul online anterior menționat un întrerupător are până la trei butoane și poate fi conectat la unul sau trei contollere sau pot fi folosite mai multe controllere pentru a fi conectate la un singur întrerupător. În funcție de nevoi variantele pot fi alese adaptat.

De ce să cumpărați întrerupătoare fără fir din magazinul online Intrerupatoare-tactile.ro?

În acest magazin puteți găsi astfel de întrerupăroare de cea mai bună calitate. Produsele Kinetic Energy sunt foarte apreciate pentru caracteristicile și avantajele oferite. Tot din acest magazin puteți cumpăra și întrerupătoare tactile din sticlă Livolo, întrerupătoare tactile smart, intrerupătoare wifi direct, intrerupătoare RF- cu telecomandă, întrerupătoare clasice și diverse componente.

Varietatea de produse acoperă și alte game, precum prize, prize cu ramă de sticlă sau prize wifi, produse smart home de la Broadlink, Sonoff și Orvibo, camere de supraveghere, kit pentru alarmă, relee, adaptoare, baterii, telecomenzi speciale, senzori de temperatură și umiditate, hub-uri etc..Tot ce aveți nevoie pentru a amenaja o casă inteligentă poate fi găsit în acest magazin online.

Site-ul este ușor de folosit și puteți ajunge ușor la oricare dintre categoriile de produse care vă interesează. Aici veți găsi cele mai noi oferte, de la cei mai importanți producători din domeniu. La fiecare dintre produse veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a putea face cea mai bună alegere și pentru a monta și utiliza produsele pe care le-ați ales. La cele mai multe variante dintre produsele smart sunt disponibile mai multe culori și nuanțe, care să se adapteze perfect amenajării locuinței în care doriți să le montați.

Apariția tuturor acestor produse electice, ce integreză cele mai recente tehnologii din domeniu este menită să îmbunătățească semnificativ modul în care trăim și să folosim eficient și sigur toate sursele de energie de care avem nevoie. Pentru a consulta oferta și pentru mai multe informații accesați site-ul Intrerupatoare-tactile.ro!

 

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies