Catrinel Menghia, in cea mai sexy reclama de la Super Bowl VIDEO

Catrinel Menghia, in cea mai sexy reclama de la Super Bowl - VIDEO

Spotul publicitar la Fiat Abarth, in care apare supermodelul roman Catrinel Menghia, a fost considerat cea mai sexy reclama din pauza Super Bowl-ului, care a fost difuzat duminica noapte, se arata pe site-ul revistei Esquire din Statele Unite.

Cea de-a 46-a editie a galei Super Bowl s-a desfasurat pe 5 februarie, la Lucas Oil Stadium din Indianapolis. Madonna, vedeta desemnata sa sustina un recital in pauza finalei Campionatului de fotbal american, disputata intre echipele New England Patriots si New York Giants, a facut senzatie in fata a 70.000 de spectatori si a peste 100 de milioane de telespectatori americani.

NBC Universal a vandut spatiul pentru un spot publicitar cu o durata de 30 de secunde, in cadrul finalei Campionatului de fotbal american (Super Bowl) din 2012, pentru o suma de 4 milioane de dolari. Potrivit blogului de pe site-ul Esquire care este dedicat artei culinare si domeniilor conexe acesteia, intitulat "Eat Like a Man", spoturile publicitare de anul acesta au lasat de dorit. "Budweiser, Coca Cola, Pepsi - ne-au dezamagit", scrie autoarea articolului, Elizabeth Gunnison. "In final, spotul preferat al celor de la Eat Like a Man a fost cel pentru noul Fiat 500 Abarth", scrie in acelasi articol.

Imbracata intr-o rochie neagra cu rosu, vaporoasa, ale carei culori se regasesc si in designul noului model Fiat 500 Abarth, Catrinel Menghia este personajul central al spotului. Ea are tatuat pe gat logoul noului model Fiat 500 Abarth.

In spot, Catrinel Menghia vorbeste in italiana cu un trecator, pe care il surprinde admirand-o, pentru a-i spune, la finalul reclamei, in engleza: "You'll never forget the first time you see one
O alta vedeta care apare intr-un spot recent al modelului Fiat 500 by Gucci este cantareata Jennifer Lopez.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate