Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o masă pe litoralul românesc. Prețurile sunt revoltătoare

,
Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o masă pe litoralul românesc. Prețurile sunt revoltătoare
Preturi revoltatoare pe litoralul romanesc

Turiștii au luat cu asalt litoralul românesc, ca în fiecare an. Însă, surpiza cea mai mare au fost prețurile pe care românii trebuie să le plătească și care au suferit modificări majore. Câți bani trebuie să plătească românii pentru o masă pe litoral?


In articol:

În plin sezon estival, turiștii au luat cu asalt litoralul românesc. Sunt o mulțime de opțiuni de cazare, deși prețurile au suferit schimbări majore.

Românii care au optat pentru litoralul de la Marea Neagră ca destinație turistică au rămas șocați de mizera care se afla în garsonierele de lux, în timp ce alții s-au cutremurat la vederea prețurilor extrem de mari.

Cât trebuie să scoată românii din buzunare pentru un șezlong și o bere pe litoralul românesc

Românii care au ales ca destinație turistică litoralul românesc trebuie să știe că dacă la începutul sezonului estival trebuia să scoată din buzunare în medie 20-25 de lei pentru un șezlong, acum, în plin sezon, prețurile au atins apogeul, așa cum se întâmplă în fiecare an. Însă, turiștii care au venit să se relaxeze și să-și facă plăcerile nu se uită la prețuri.

Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o masă pe litoralul românesc. Prețurile sunt revoltătoare
Cat costa o masa in Mamaia?[Sursa foto: PixaBay]

″Sunt prețuri acceptabile, adică nu mi s-a părut ceva… (O bere – n.red) șase lei nu mi se ceva extraordinar atât de scump, la cazare am dat undeva la 300 de lei pe noapte cu mic dejun inclus″⁣, a mărturisit un tânăr turist.

Românii au fost întâmpinați cu condiții mizere la cazare

O familie din Capitală a optat pentru litoralul românesc ca destinație de vacanță. Aceștea au ales o garsonieră de lux, în speranța că condițiile vor fi pe măsura nevoilor lor. Aceștea au scos din buzunar 300 de lei pe noapte.

Surpriza a fost când au ajuns la cazare, unde au trăit șocul vieții lor.

Au descoperit că garsoniera nu era cea pe care au închiriat-o și nu părerea a fi deloc de lux, pentru că era foarte multă mizerie, iar praful era în exces. De asemenea, nu aveau nici apă caldă sau produse de strict necesar precum saci menajeri, detergent de vase, în condițiile în care vasele erau mizerabile.

”Ni s-a dat o altă garsonieră, nu cea rezervată. Aceasta în care am fost cazați nu avea apă caldă deloc, nu se făcuse curat în ea, era un praf de nedescris.

Deși garsoniera era de lux, nu aveam saci menajeri, burete și detergent de vase ca să spăl paharele foarte murdare de la bucătărie, ca să le putem folosi. Terasa era foarte prăfuită și fără uscător pe care să ne punem lucrurile ude.”, spune turista.

Citeste si:  Momente cumplite pentru zeci copii care se întorceau din tabără de la mare. Trenul în care se aflau a rămas blocat în câmp, peste nouă ore, după ce locomotiva s-a stricat: "Copiii nu mai au apă, mâncare..."

Cât costă o masă în cea mai râvnită stațiune de pe litoral, Mamaia

Stațiunea Mamaia este considerată ”perla litoralului”, iar prețurile din acestă locație au depășit cu mult limita bunului simț. Un bărbat care a mers alături de familie în această stațiune a rămas șocat când a văzut cât trebuie să plătească pentru o ciorbă, o bere și o porție de hamsii. Prețurile de pe litorlalul românesc sunt revoltătoare.

Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o masă pe litoralul românesc. Prețurile sunt revoltătoare
Cat costa un sezlong la mare?[Sursa foto: PixaBay]

”Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a a mai ajuns pe masa noastră.

Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge am auzit la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare”, a declarat un turist.

Citeste si: Pericol de îmbolnăvire! Sute de restaurante, baruri și fast-food-uri, închise de pe litoralul românesc

 

Citește-ne pe
Citește și:

Pericol de îmbolnăvire! Sute de restaurante, baruri și fast-food-uri, închise de pe litoralul românesc

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Cum arată Elena Udrea în costum de baie la 48 de ani. Fostul ministru a făcut furori pe litoral

 Momente cumplite pentru zeci copii care se întorceau din tabără de la mare. Trenul în care se aflau a rămas blocat în câmp, peste nouă ore, după ce locomotiva s-a stricat:...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies