Cătălin Zmărăndescu copii. De câte ori a devenit tată fostul luptător și ce relație are cu copiii lui

Author: Amalia Georgescu

Cătălin Zmărăndescu, fost luptător

Sursa: facebook Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, fostul luptător, este tatăl a patru copii. Iată cum se descurcă Cătălin Zmărăndescu în postura de tată și ce relație are cu copiii din prima căsătorie.

Cătălin Zmărăndescu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din România. Acesta și-a construit o carieră în sport și a devenit celebru după ce a fost bodyguardul lui Gigi Becali.

Câți copii are Cătălin Zmărăndescu și cum se înțelege cu ei?

Cătălin Zmărăndescu, tatăl a patru copii

Cătălin Zmărăndescu a devenit tată de patru ori până în prezent, iar când vine vorba despre familia sa, fostul luptător încearcă, pe cât posibil, să păstreze discreția. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, în spațiul public au apărut tot felul de informații potrivit cărora Cătălin Zmărăndescu nu ar avea o relație foarte bună cu cei doi copii din prima căsătorie.

După ce s-a despărțit de prima soție, se pare că fostul luptător s-a îndepărat de Alexandra și Mihai, cei doi copii din prima căsătorie.

Mai mult decât atât, fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu a vorbit pe rețelele de socializare despre ruptura de tatăl său, dezvăluind că între ei nu mai există nicio legătură și că fostul luptător a preferat să își dedice tot timpul actualei sale familii.

După ce s-a separat de prima soție, Cătălin Zmărăndescu și-a refăcut viața alături de Luiza. Actuala soție i-a dăruit alți doi copii, o fată și un băiat, luptătorul fiind în culmea fericirii. Pe rețelele de socializare, Cătălin Zmărăndescu încarcă frecvent fotografii cu copiii din a doua căsătorie, semn că se implică în creșterea și educarea lor, încercând să fie un tătic cu normă întreagă. 

Relația dintre Cătălin Zmărăndescu și copiii săi mai mari s-a deteriorat după ce luptătorul și-a refăcut viața, iar în ultimul an, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu și-a criticat tatăl pe rețelele de socializare, dezvăluind că nu este deloc implicat în viața lui și a surorii lui. Ulterior, Cătălin Zmărăndescu a reacționat dur, punându-și fiul la zid pentru comentariile pe care le-a făcut în spațiul online.

„Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există. Nu-i doresc răul niciodată, numai binele, dar pentru mine nu mai există și nu mai există din prisma faptului că el și-a ales lucrul ăsta, el a luat drumul ăsta. Ai 18 ani, ai 19 ani, că la 19 ani s-a întâmplat asta, e problema ta! Eu am fost lângă tine, tu ai ales să arunci cu noroi în mine, nu eu.”, a spus Cătălin Zmărăndescu, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Ce face fiul lui Cătălin Zmărăndescu pe Tik Tok. În ce măsură calcă pe urmele tatălui său

Cine este și cum arată fiica lui Cătălin Zmărăndescu. Aceasta a devenit mamă la vârsta majoratului

Cine este Cătălin Zmărăndescu?

Cătălin Zmărăndescu este printre cei mai cunoscuți luptători din România. Acesta a fost multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale. S-a făcut remarcat și ca luptător de local kombat și participat la mai multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist. A devenit cunoscut atât ca sportiv, cât și ca bodyguardul lui Gigi Becali, poziție care i-a adus și o condamnare la închisoare, asta după ce a încercat să facă dreptate în numele patronului FCSB și să îi pedepsească pe cei care i-au furat mașina.

Despre acest episod din viața sa, despre cariera în sport și problemele din familie, Cătălin Zmărăndescu va vorbi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în ediția de duminică, 11 decembrie 2022, difuzată de la ora 22:00.

Citește și: De ce nu mai ține legătura Cătălin Zmărăndescu cu copiii săi, Mihai și Alexandra. Nu-și vorbesc de ani de zile

 


Cookies