Catalin Botezatu: "A fost o gluma in care nu am folosit cuvantul sex sau partida de sex"! VIDEO

Catalin Botezatu a acordat un interviu telefonic echipei "Drept la tinta", dupa ce in urma unor declaratii, conform carora ar fi intretinut relatii sexuale cu o minora a fost reclamat de Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil Directiei de Protectie a Copilului si CNA.

"Nici nu incape indoiala ca a fost o gluma si nici nu se poate gandi cineva never ever, ever ca as putea sa fac asa ceva. Problema e ca am mai primit telefoane si de la alte televiziuni, de la colegi de-ai tai, cred ca oamenii in general, oamenii care fac astfel de reclamatii nu inteleg ce inseamna o emisiune de divertisment. O emisiune care trebuie sa aiba raiting, o emisiune care are un storing. O emisiune la care moderatorul si invitatii, in speta Dan Negru si eu, putem sa cream tot felul de povesti mai putin reale, care au darul de a aduce un rating", a declarat pentru Catalin Botezatu pentru "Drept la tinta".
Designerul a mai tinut sa precizeze faptul ca: "A fost o gluma, o gluma care bineinteles ca nu si-a dorit sa raneasca pe cineva sau sa aduca vreo ofensa, mai ales domnisoarelor sub 18 ani. Este o gluma in care eu nu am folosit cuvantul sex sau cuvantul partida de sex, sau mi se pare vulgar sa si comentam asta. Este o gluma ridicata la fileu de moderator care este dusa in limitele, sa spune unei elegante, a unui show de divertisment repet, pana acolo unde se poate duce.
Asculta in intregime interviul telefonic acordat de Catalin Botezatu echipei "Drept la tinta".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate