Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu. După Dorian Popa, manelistul a împărțit și el sute de shaorma gratis pentru clienți

Author: Lavinia Medrea

După Dorian Popa, manelistul a împărțit și el sute de shaorma gratis pentru clienți

Sursa: Instagram Tancă Uraganu/Canva - colaj Kanal D

După ce Dorian Popa a fost primul care a împărțit shaorma gratis oamenilor, iată că și Tzancă Uraganu a venit în urma lui și a deschis un local al său, la care lumea s-a îmbulzit pentru a gusta shaorma manelistului.

Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai celebrii cântăreți de manele din România, şi-a deschis shaormerie şi a oferit clienților sute de shaorme gratis.

Oamenii s-au îmbulzit mai ceva ca la un concert ca să guste lipia cu carne făcută de bucătarii de la shaormeria artistului. Sute de persoane au așteptat pe un bulevard central din Capitală în așteptarea unei porții. 

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu

Dau gratis câteva sute de shaorma. 600-700, câte se pot.

Sunt foarte mulţi oameni. Au venit peste aşteptările mele. Le-am şi cântat. Am ieşit şi afară. le dau şi shaorma, le fac toate plăcerile”
, a exclamat Tzancă Uraganu.  

Citește și: Jador, ironie la adresa lui Culiță Sterp, după ce au fost invitați să cânte la un majorat: „Ca să vezi diferență”

Deși au venit entuziasmați, fanii lui Tzancă Uraganu au fost dezamăgiți că trebuie să aștepte atât de mult pentru a primi o shaorma gratis.

Bucătarii artistului au fost depășiți de situație, astfel că shaormeria de peste drum, concurența, a oferit shaorma gratis pentru toată lumea, făcută pe loc.

Până la urmă, shaormele lui Tzancă Uraganu au fost și ele gata, și s-au dat rapid, ca pâinea caldă.

Dacă vrei să mănânci o shaorma marca Tzancă Uraganu, trebuie să știi că o lipie de pui și de berbecuț costă între 21- 23 de lei, iar o lipie vegetariană costă 14 lei.  

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente cu spărgătorii casei lui Tzancă Uraganu, din Pipera, după ce au fost reținuți de Poliție

Andreea Tonciu, surpriza de proportii in showbiz! A publicat ANUNTUL  mult asteptat

Cântărețul a fost prezent și el la deschidere și a venit în bolidul său de lux. Când a apărut, toată lumea a început să-l aplaude de bucurie! Printre primii clienți ai shaormeriei La Tzancă s-a aflat și Anda Adam, care a vrut să încerce și ea o lipie, dar nu a găsit un loc de parcare în apropiere.

Dorian Popa a fost primul care a oferit shaorma gratis românilor

Dorian Popa a fost prima vedetă care a împărțit shaorma gratis pentru cei care voiau să mănânce. Doar în Capitală au primit 3.000 de oameni celebrele lipii cu carne, făcute de artist. 

În vară, Dorian Popa a dat shaorma gratis în Capitală, dar și în Constanța.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies