Casa poporului - centru de relaxare si tratament pentru alesii tarii! Unii prea plictisiti, unii prea obositi, altii somnorosi, politicienii vin la munca cand vor!

,

Usa este larg deschisa, dar putini ii trec pragul. Pe partea stanga, avem camera de terapie prin somn, unde se inchid ochii, se da capul pe spate si te cufunzi in fotoliul pufos vreo patru ani, cat tine mandatul.

Totul merge bine deoarece acestia viseaza frumos cum pe cararile patriei curge laptele si mierea, cum pensionarii danseaza de fericire iar amaratul amaratilor pleaca la bai in Bora Bora! Pe partea dreapta... poftiti in camera de terapie prin chiul- aici nici musca nu intra darmite alesii nostri! Pai vorba aceea la munca vine cine poate si cand vrea! N-o zicem noi ci ai nostri parlamentari.

In oricare zi a saptamanii, deputatii absenteaza, sau ajung la serviciu dar nu isi fac treaba, ci motaie in scaunele confortabile, ore in sir.

Acelasi lucru se intampla si la Senat, unde sala de sedinte este de cele mai multe ori goala, insa activitatile politice isi urmeaza cursul firesc. Iata cum se desfasoara lucrurile in Camera Deputatilor si in Senat, intr-o zi de marti:

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Nicolae Ciucă: 'Sunt milioane de români în afara ţării. Avem români capabili şi talentaţi, atât în ţară, cât şi răspândiţi în întreaga lume'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies