Carmen Șerban, mesaj emoționant pentru familia lui Petrică Cercel, la o lună de la moartea manelistului

,

Vestea că Petrică Cercel a murit a picat ca un trăsnet pentru familia manelistului, dar și pentru prieteni și fani.  Iată ce mesaj a transmis Carmen Șerban la o lună de la moartea manelistului.


In articol:

Petrică Cercel a murit din cauza infecției cu noul coronavirus. La mai bine de o lună de la moartea cântărețului, fiul acestuia, Ionuț Cercel, a făcut prima declarație despre pierderea tatălui său. Imediat, Carmen Șerban a transmis și ea un measaj emoționant.

Citeste si: Ionuț Cercel, mesaj cutremurător la o lună după moartea tatălui său, Petrică Cercel: ”Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă...” Gestul incredibil pe care artistul l-a făcut

Carmen Șerban, mesaj emoționant pentru familia lui Petrică Cercel

La mai bine de o lună de la moartea lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook. Cântărețul a dezvăluit ce semn ar fi primit tatăl său cu puțin înainte să înceteze din viață. 

Ionuţ Cercel a scris un mesaj cutremurător pe pagina sa de socializare. Acesta a dezvăluit că tatăl său a simţit că Dumnezeu îl va chema la el.

”Se spune că oamenii buni primesc semne de la Dumnezeu. Probabil tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă la el și d-aia a compus melodia asta! Dacă Dumnezeu a ales să-l ia la El, sper să-l facă mai fericit decât l-am fi putut face noi!”, este mesajul lui Ionuț Cercel, făcut public pe pagina de Facebook. 

Citeste si: Cum arată mormântul lui Petrică Cercel. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Înainte de muri, Petrică Cercel a compus o melodie cu versuri pline de tristețe.

Ionuţ Cercel  a postat pe pagina sa de Facebook piesa compusă chiar de tatăl său, pe care a decis să o lanseze abia acum. În melodie se face referire la trecerea în neființă, iar videoclipul este unul deosebit. 

”Nu îmi lua Doamne zilele, e prea devreme ca să mor. Că îi distrug pe copiii mei și îi las fără puterea lor. Și dacă viața mea Doamne o vrei, Facă-se voia Ta, eu am să plec, dar ei vor plânge, vor plânge mult în urma mea”, sunt doar câteva dintre versurile piesei.

 

După ce a postat Ionuț Cercel acest mesaj emoționant și videoclipul piesei, cântăreța Carmen Șerban a simțit nevoia să transmită un mesaj familiei Cercel: "Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul! Sincere condoleanțe familiei "

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Cercel, după moartea tatălui său? „Plânge si strigă la...”

Aminti că pe 16 septembrie 2021, manelistul Petrică Cercel a încetat din viață, după ce starea lui de sănătate s-a agravat în urma infecției cu Covid-19.

Acesta a stat mai multe zile internat în spital, însă starea lui de sănătate era una stabilă şi nimeni nu se aştepta să se agraveze.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pe 3 decembrie este aniversarea lui Cătălin Botezatu. Câți ani împlinește celebrul designer și ce regrete are

Cîțu îi dă peste degete lui Câciu: Face declarații politice. Colectarea este bună dacă ținem cont la ce am găsit după guvernarea PSD

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cătălin Botezatu, emoționat până la lacrimi de urările celei mai admirate cântărețe din generația de aur a muzicii ușoare românești! Iată câți ani împlinește mâine celebrul...

Emily Burghelea, fotografie superba alături de fiica sa, care a adunat zeci de mii de like-uri în câteva minute

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies