Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat? Anuntul facut de artista

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat

Apar din ce in ce mai multe semne potrivit carora Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat.


In articol:

Zvonurile au pornit in momentul in care Culita Sterp si-a facut aparitia la ziua de nastere a fostei lui sotii. Potrivit unor invitati prezenti la fata locului, cei doi au fost foarte tandri unul cu celalalt si nu s-au sfiit sa arate public acest lucru.

Ulterior Culita Sterp a dat o declaratie in care lasa sa se inteleaga faptul ca o impacare nu este exclusa.

"Inca nu pot sa dau nicio declaratie in privinta asta, fiindca inca nu stim suta la suta ce o sa fie. Vorbim, suntem prieteni, inca nu stam in aceeasi casa. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim.

"Nu stiu ce o sa fie in continuare. Dar nu pot sa dau o declaratie suta la suta ne-am impacat", spunea Culita Sterp.

Citeste si: Culita Sterp si Carmen de la Salciua au mers impreuna ACASA! Cum au fost surprinsi cei doi

Carmen de la Salciua, despre impacarea cu Culita Sterp

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat

Acum este randul lui Carmen de la Salciua sa intareasca zvonurile.

"Cei din casa Puterea Dragostei zic de tine si de Culita ca v-ati impacat, e adevarat?", este o intrebare primita de la fani.

"Nu am urmarit emisiunea in care s-a spus! Se spun multe peste tot! Deocamdata ramanem rezervati in declaratii. Va veni si un moment in care se va spune mai mult decat niste puncte puncte...

"Totul trebuie sa aiba un curs. Relatia dintre noi s-a imbunatatit! Atat pot sa va spun", este raspunsul lui Carmen de la Salciua.

Citeste si: DOVADA ca s-au impacat! Cum au fost surprinsi Carmen de la Salciua si Culita Sterp: detaliul care i-a dat de gol

Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-au impacat?

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat

Culita Sterp a lasat un detaliu important sa se vada pe o retea de socializare. Acesta a mers undeva intr-o zona de munte unde s-a jucat cu un caine.

Daca ne uitam cu atentie, in spatele lui se vede clar atat masina lui, cat si masina lui Carmen de la Salciua, care nu este greu de observat, fiind roz.

Acest lucru nu ne face decat sa ne gandim la faptul ca cei doi s-au impacat, dar nu vor inca sa recunoasca, desi toate dovezile ii dau de gol.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate