Care va fi PROVOCAREA ta in 2019 în functie de ZODIE. Pentru ce te vei ZBATE în anul ce urmeaza!

Ne aflăm la finele anului 2018 şi ne pregătim cu toţii să ne facem lista de dorinţe pentru anul următor. Să le facem şi în cunoştinţă de cauza astrală!

Fiecare an aduce propriile sale provocări pentru fiecare harta natală, însă există anumite caracteristici comune generale pentru fiecare zodie ce se fac remarcate, atât în bine cât şi în termeni de provocări, zbateri, lupte interne sau cu exteriorul. 2019 nu ne scuteşte de lecţiile de viaţă oferite de provocări, deşi ne va oferi şi multiple cadouri astrale care să ne uşureze calea şi să ne aducă bucurii şi împliniri speciale !

 

Deşi aceste provocări nu vor dura chiar tot anul 2019, ele apar pe calea noastră pentru a ne duce la un nivel mai adânc al propriei călătorii prin viaţă. Depăşirea acestora va scoate tot ce este mai bun din fiecare dintre noi.

Citeste si: Virgil Musta avertizează toată România. Adevărul despre numărul de cazuri. Lucrurile arată rău - capital.ro

 

BERBEC

Tu te vei zbate să ajungi cu adevărat acolo unde vrei să ajungi. Deşi în mod normal munceşti mult şi ai parte de realizări, lucrurile pot să nu ducă aşa uşor la rezultatul final aşa cum eşti tu obişnuit. Acest an 2019 îţi va servi că o reamintire a faptului că uneori chiar este nevoie să forţezi limitele din când în când pentru a ajunge la destinaţiile dorite.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies