Care este motivul pentru care magistratul Gabriel Apostol și-a injectat benzină în vene. Un apropiat de-al său dă vina pe traumele din copilărie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 dec 2022, 18:06

Care este motivul pentru care magistratul Gabriel Apostol și-a injectat benzină în vene. Un apropiat de-al său dă vina pe traumele din copilărie

Sursa: Captură video, pexels

Magistratul Gabriel Apostol a decedat ieri, 1 decembrie, după ce și-a injectat benzină în vene. Acesta a murit în drum spre spital, după ce s-a decis transferarea lui în Capitală.

Gabriel Apostol și-a pus capăt zilelor ieri, 1 decembrie, după ce și-a injectat benzină în vene.

Acesta a fost găsit de soția lui care a sunat imediat la 112.

De ce și-a injectat Gabriel Apostol benzină în vene

Pe data de 1 decembrie, în prima parte a zilei, soția acestuia a sunat la 112, spunând că soțul ei și-a injectat o substanță în vene. Ulterior, s-a decis transferarea acestuia la un spital din București, dar a murit în ambulanță, în drum spre spital.

Acum, la doar o zi distanță, un apropiat de-al magistratului a făcut mai multe afirmații prin care speră să fi făcut lumină, după ce multe semne de întrebare au rămas în urma celor întâmplate.

Florentin Sorescu este un avocat care, în urmă cu ceva timp, l-a cunoscut pe Gabriel Apostol. Acum, acesta a făcut mai multe afirmații despre perioada grea pe care o traversa din cauza anumitor traume cu care a rămas din copilărie.

Gabriel Apostol se pare că ar fi avut un tată autoritar, ba chiar a fost acuzat că a fost violent cu soția lui, afirmație confirmată chiar de către ea, în acele momente. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, Gabriel Apostol a fost implicat în mai multe scandaluri care i-au pătat imaginea.

Citește și: O româncă de doar 40 de ani a fost împușcată la locul de muncă, în Italia, cu o armă de vânătoare. Cine este făptașul crimei

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Pe Gabi Apostol l-am cunoscut în urmă cu câțiva ani când m-a contactat în urma unei poezii pe care o postasem pe fb și își găsise în el ecou. Desigur, că judecător îl știam mai demult, dar atunci am avut cu el pentru prima dată o întâlnire tet-a-tet.

Auzisem deja de isprăvile lui de care vuia toată presa și anume de altercația dintr-o benzinărie cu niște polițiști, lucru care m-a mirat peste marginea mirării întrucât îl știam un om cuminte și la locul lui”, a postat Florentin Sorescu pe contul său de Facebook.

Cursuri suspendate în școli, săptămâna viitoare. Câte zile libere vor avea elevii

Magistratul Gabriel Apostol a rămas cu traume din cauza tatălui său

Gabriel Apostol se pare că nu ar fi avut o relație deloc bună cu tatăl lui care nu l-ar fi susținut în carieră și care ar fi fost extrem de autoritar cu acesta.

Citește și: Motivul pentru care unei tinere de 19 ani, din America, nu i s-a dat voie să asiste la execuția tatălui ei, deși a cerut acest lucru. Bărbatul ar putea fi executat săptămâna aceasta

„Mi-a povestit, cu această ocazie, că problemele lui se trag în mod special din copilărie întrucât a avut un tată extrem de autoritar care, printre altele, nu l-a lăsat să urmeze cariera pe care și-o dorea. Printre altele mi-a spus că ar fi vrut să urmeze o carieră de șahist, in adolescență obținând chiar o remiză la un simultan susținut de Elisabeta Polihoniadre. Și că justiția este a doua nenorocire care s-a abătut asupra lui”, a mai precizat avocatul.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies